Cursuri eligibile pentru decontarea voucherelor Microsoft SATV

Microsoft vine în sprijinul clienților săi cu scopul de a spori productivitatea și de a asigura implementarea eficientă, gestionarea, asistența și adoptarea de noi software-uri Microsoft fără a afecta bugetul de training al clienților. Beneficiul de instruire Software Assurance Training Vouchers (SATV) oferă pregătire tehnică prin programul de vouchere de formare.

Prin intermediul voucherelor se oferă o pregătire tehnică aprofundată pentru profesioniștii și dezvoltatorii IT. Aceste vouchere ajută personalul să implementeze, să gestioneze, să susțină software-ul și să rămână la curent cu tehnologia – fără a afecta bugetul companiei.

Clientul primește un număr de zile de instruire bazate pe cantitatea de licențe software Microsoft Office și/sau Windows calificate ce sunt acoperite de Software Assurance. Calificarea voucherului depinde de faptul că există un număr minim de licențe acoperite de Software Assurance. Acest număr variază în funcție de programul de licențiere.

Posibilitatea de a accesa tichetele de instruire expiră odată cu acoperirea dumneavoastră Software Assurance. Dacă vei activa un voucher de instruire înainte de expirarea perioadei acoperite de Software Assurance, voucherul rămâne valabil timp de 180 de zile de la data activării acestuia.

Categorii de cursuri eligibile pentru utilizare SATV:
• Curs oficial Microsoft (conceput pentru profesioniști sau dezvoltatori IT)
• Examene
• Certificate de curs Microsoft

Categorii de cursuri neeligibile care includ cursuri create pentru lucrătorii:
• Cursuri Excel, Word și PowerPoint
• Laboratoare hands-on, first-look clinics sau cărți Microsoft Press

Consultați o listă completă a cursurilor eligibile SATV (filtrați după tipul de instruire – sala de clasă; tipul programului – SA)

IMPORTANT!

Începând cu 1 februarie 2020 conținutul Microsoft Azure va fi eliminat de pe lista de cursuri eligibile pentru programul SATV, iar începând cu 1 ianuarie 2022 programul nu va mai fi disponibil.

Pentru informații suplimentare privind decontarea voucherelor SATV pentru compania ta, ne puteți contacta pe askformore@bittnet.ro.

New call-to-action