C3 Cloud Skills Cup și-a desemnat câștigătorul la categoria Data&AI

Etapa națională a turneului internațional C3 Cloud Skills Cup tocmai s-a încheiat și și-a revendicat câștigătorii celor 3 categorii.

Te invităm să citești mai jos gândurile lui, Dorel ButaciuProduct Owner & Developer la Micro Focus, câștigător al locului I la categoria Data& AI.

1. Care a fost principala motivație pentru care te-ai înscris la turneu?

Am vrut să-mi testez nivelul cunoștințelor și să văd unde mă plasez față de alte persoane. I did it for fun 🙂

 

2. Pe o scară de la 1 la 5, unde 1 înseamnă ușor, iar 5 dificil, cum ți s-a părut examenul?

5 – examenul a fost dificil deoarece unele întrebări erau foarte lungi sau specifice. Trebuie să ai o bună viziune de ansamblu, să filtrezi informațiile relevante și să dai un răspuns rapid.

 

3. De unde îți iei sursa de inspirație pe zona de tehnologie în care activezi? De unde înveți?

Stau cu ochii pe ce se întâmplă în jur, ce anunță companiile mari, ce start-up-uri mai apar, servicii noi care sunt oferite și viziunea spre care se îndreaptă tehnologia, problemele pe care le rezolvă. Cele mai multe lucruri cred ca le descopăr pe Youtube și LinkedIn.

 

4. Cum ți-ai dat seama că vrei să te axezi pe această tehnologie?

Am nimerit în domeniu și mi-a plăcut, cel mai mult mă atrage complexitatea și provocarea pe care o oferă domeniul, cu un impact la scară largă.

 

5. Ai urmat cursuri de dezvoltare sau ai învățat de pe internet?

Am avut ocazia să particip la mai multe cursuri ghidate. Totodată, am învățat anumite tehnologii deoarece aveam nevoie de ele la job.

 

6. Ai fost la vreun curs la noi?

Am participat la mai multe prezentări, însă la cursuri nu am avut ocazia până acum.

 

7.  Ți-a spus cineva despre competiție, știai deja despre turneu sau ai văzut reclama pe internet?

Am văzut reclama pe internet.

Dorel Butaciu castigatorul locului I la categoria Data&AI C3 Cloud Skills Cup.

Scopul competiției C3 Cloud Skills Cup este de a selecta cel mai bun profesionist din țara noastră în domeniile Cloud, Data & AI sau Developer. Dorel Butaciu va fi reprezentantul României la etapa internațională a turneului, la categoria Data&AI, din data de 9 iunie și va avea ocazia să-și testeze din nou cunoștințele alături de concurenți câștigători din alte 15 țări.

În calitate de câștigător al locului I la categoria Cloud, Dorel a obținut, pe lângă experiență, și un curs în valoare de 1000 de EUR din portofoliul de training al claselor open care îl va ajuta în procesul său de dezvoltare.

New call-to-action