brosura Certified Ethical Hacker

Broșura unui hacker etic

Securitatea cibernetică este un domeniu atât de complex încât nu există un moment în care poți afirma că ai învățat îndeajuns de mult sau că ești suficient de protejat.

Într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologiile digitale, niciodată nu a fost mai important ca acum să fim proactivi în ceea ce privește securitatea cibernetică și să înțelegem, pe lângă beneficii, riscurile utilizării tehnologiei. Acest lucru se referă atât la securitatea personală, cât și la cea a afacerilor.
Companiile trebuie să dețină capacitatea de a reacționa în fața amenințărilor cibernetice prin toate măsurile proactive necesare, dar și să dețină capabilități și mecanisme menite să prevină și să descurajeze atacurile cibernetice care afectează afacerea.

Cum hackerii devin cu zi ce trece mai sofisticați, iar companiile sunt provocate continuu să se mențină cu un pas înaintea lor, o soluție este angajarea unui hacker etic pentru consolidarea securității cibernetice prin metode capabile să îndeplinească standardele companiei. Acesta are competențele potrivite ca să găsească acele vulnerabilități înainte ca oricine altcineva să o facă și să profite de ele.

Descarcă Broșura unui hacker etic și află:

🟢 Curiozități din istoria securității cibernetice
🟢 Ce este hacking-ul și cine sunt hackerii
🟢 Tehnici populare de hacking
🟢 Programe populare folosite de hackeri și criminali cibernetici
🟢 Cum te poate ajuta cursul Certified Ethical Hacker să devii un hacker etic calificat și profesionist
🟢 Pagubele unui atac cibernetic

Înscrie-te la cursul Certified Ethical Hacker din 04.07.2022 și beneficiază de:

✅ 10% discount la prețul de listă
✅ Materiale de studiu oficiale EC-Council CEH v11
✅ Acces la laboratoare pentru partea practică
✅ Voucher pentru examenul de certificare CEH + opțiunea de a-l putea susține de la distanță, supervizat de un proctor online
✅ Materiale de studiu adiționale post-curs
✅ Experiența instructorului de peste 11 ani în securitate cibernetică

New call-to-action