Bittnet Learning Credits

Ce sunt Bittnet Learning Credits (BLC) ?

BLC-urile sunt vouchere care au o valoare bănească și pot fi achiziționate în avans cu scopul de a fi utilizate în procesul de achiziție a trainingurilor Bittnet. Acestea trebuie utilizate în termen de 18 luni de la data achiziției.

Valoarea nominală a unui voucher – BLC este de 100 EUR, iar prețul unui voucher este 90 EUR.
Da, acest lucru înseamnă că vei beneficia de 10% discount.

Pentru comenzi mai mari de 5000 EUR se adaugă alte discount-uri.

Contactează-ne pe și obține Bittnet Learning Credits pentru angajații tăi.

  Cum pot fi utilizate Bittnet Learning Credits (BLC)* ?

  Numărul achiziționat de BLC-uri este stabilit de client, în funcție de nevoia sa de a-și instrui personalul. Acestea pot fi utilizate pentru cursuri din portofoliul vendorilor Cisco, Microsoft, Linux, VMware, PMP, ITIL® (voucherele sunt utilizate sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile sunt rezervate) și la orice alt curs organizat de Bittnet Training în decursul a 18 luni din momentul achiziției.

  *Learning Credits sunt vouchere care se aplică la prețul final și sunt o unealtă de plată aplicată pentru orice preț preferențial la cursurile noastre. De exemplu, în cazul în care cursul selectat are prețul de listă de 1800 EUR, iar acesta este negociat la prețul preferențial de 1500 EUR, atunci vor fi necesare 14 vouchere BLC pentru plata trainingului.

  Termeni de utilizare

  Bittnet Learning Credits pot fi utilizate pentru orice clasă de tip open anunțată pe site-ul nostru, pentru orice tip de clasa custom sau dedicată care are minim 5 persoane.

  Pentru mai multe informații, poți descărca prezentarea Bittnet Learning Credits

  Menu