Asigură-ți continuitatea programelor de training cu Bittnet Learning Credits (BLC)

Nimic nu se compară cu sentimentul de a avea planul și bugetele de training făcute din timp. Pentru a te sprijini în acest sens, Bittnet îți oferă acum posibilitatea de a-ți asigura continuitatea eficientă a programelor de training în funcție de obiectivele companiei tale.

Cu Bittnet Learning Credits (BLC) poți achiziționa vouchere de training în avans, pe care le vei putea utiliza ca metodă de plată pentru cursuri din portofoliul Bittnet Training.

Voucherele pot fi folosite pentru a participa la orice curs Cisco, Microsoft, AWS, Linux, ITIL® , Oracle, CompTIA, DevOps, VMware, PMP și EC Council oferite de Bittnet.

Bittnet Learning Credits

Cursurile din orarul de clase open al Bittnet Training pot fi accesate pe toată durata valabilității voucherelor. Valabilitatea unui voucher BLC este de 18 luni din momentul achiziției.

Beneficiile voucherelor BLC (Bittnet Learning Credits):

  • Cumperi acum și poți utiliza voucherele oricând dorești pe durata valabilității lor.
  • Te folosești de bugetul actual și economisești din cheltuielile pe anul viitor.
  • Voucherele sunt oferite cu garanția unor procese verbale de acceptanță.
  • Beneficiezi de discount și nu mai ai parte de fluctuație valutară.
  • Poți programa cursurile în funcție de disponibilitatea ta.

Profită și tu de voucherele Bittnet Learning Credits (BLC) și oferă-le angajaților tăi oportunitatea de a-și crea un plan de training flexibil și adecvat, în funcție de nevoile lor de învățare.

Termeni de utilizare

Bittnet Learning Credits pot fi utilizate pentru orice clasă de tip open anunțată pe site-ul nostru, pentru orice tip de clasa custom sau dedicată care are minim 5 persoane.

Pentru mai multe informații, poți descărca prezentarea Bittnet Learning Credits

Menu