Asigură continuitatea programelor de training cu Bittnet Learning Credits

Nimic nu se compară cu sentimentul de confort redat de a avea planul și bugetele făcute din timp. Pentru a te sprijini în acest sens, Bittnet îți oferă acum posibilitatea de a asigura continuitatea eficientă a programelor de training în funcție de obiectivele companiei tale.

Cu Bittnet Learning Credits poți achiziționa vouchere de training în avans pe care le vei putea utiliza ca metodă de plată pentru toate cursurile din portofoliul Bittnet Training.

Voucherele pot fi folosite pentru a participa la orice curs Microsoft, Amazon Web Services (AWS), Cisco, DevOps Artisan, Linux, ITIL®, CompTIA, EC-Council, Oracle, UiPath oferite de Bittnet.

Descoperă beneficiile voucherelor Bittnet Learning Credits

Cumperi acum și poți utiliza voucherele oricând dorești pe întreaga durată a valabilității lor

Te folosești de bugetul actual și economisești din cheltuielile pentru anul viitor

Voucherele sunt oferite cu garanția unor procese verbale de acceptanță

Poți programa cursurile în funcție de disponibilitatea ta

Profită și tu de voucherele Bittnet Learning Credits și oferă-le angajaților tăi oportunitatea de a-și crea un plan de training flexibil și adecvat, în funcție de nevoile lor de învățare.

Fiecare achiziție de Bittnet Learning Credits îți aduce beneficii extra!
 în valoare de
< 7.500 €
 • 5% discount
 în valoare de
7.500 € – 30.000 €
 • 10% discount
 în valoare de
30.000 € – 50.000 €
 • 15% discount
 în valoare de
+ 50.000 €
 • 20% discount
Spre exemplu, achiziționezi 10.000 € în Bittnet Learning Credits, dar plătești numai 9.000 € (în urma discount-ului de 10% aplicat). Creditele tale pot fi folosite în termen de 18 luni ca buget pentru achiziția de cursuri din portofoliul nostru.

Întrebări Frecvente

 • O metodă de plată în avans pentru a cheltui bugetele de training neutilizate (cu bugetul neutilizat din acest an beneficiezi de training pentru echipă în termen de 18 luni de la achiziţie).
 • Vouchere valorice care pot fi cumpărate în avans pentru accesarea cursurilor organizate de Bittnet Training.
 • Valabilitatea unui voucher Bittnet Learning Credits este de 18 luni, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pentru a participa la cursurile organizate în acest interval de timp.
 • Prețul de achiziție al voucherelor depinde de discountul final aplicat.
 • Plătești în avans dintr-un buget neutilizat pentru a acoperi nevoile de training.
 • Nu ești forțat de timp să folosești voucherele Bittnet Learning Credits. Ai la dispoziție 18 luni pentru a participa la cursurile preferate.
 • Nu ești forțat să cumperi un număr finit de vouchere Bittnet Learning Credits.
 • Primești beneficii extra cuprinse între 5% și 20% pentru fiecare voucher achiziționat, în funcție de valoarea totală a acestora.
 • Nu îți veți face griji cu privire la fluctuațiile cursului de schimb valutar.
 • Simplifici procesul de plată folosind Bittnet Learning Credits.

Bittnet Training este lider pe piață de training IT din România prin numărul de participanți instruiți și prin feedback-ul primit de la aceștia pentru performanța training-urilor. Această poziție este consolidată de faptul că oferim clienților noștri cursuri de la o gamă largă de furnizori, precum și de nivelurile fiecărui curs (Associate, Professional, Expert). Bittnet Training oferă doar programe de instruire autorizate sau le personalizează în funcție de nevoile clienților.

Furnizorii din portofoliul nostru sunt:

• Poți participa la orice clasă publică anunțată pe site-ul nostru. Verifică-le pe toate printr-un click aici.
• Poți participa la orice clasă dedicată cu numărul minim necesar de participanți (care urmează să fie discutat cu un manager de cont dedicat)

Termeni de utilizare

Bittnet Learning Credits pot fi utilizate pentru orice clasă publică anunțată pe site-ul nostru, pentru orice tip de clasă custom sau dedicată care are minim 5 persoane necesare. Cursurile din orarul de clase publice al Bittnet Training pot fi accesate pe toată durata valabilității voucherelor.

Discută achiziția decu un consultant Bittnet Training

© 2023 Bittnet. Toate drepturile rezervate.

Partenerul de training pentru industria de IT din România.