CWS-215 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration On-Premises and in Citrix Cloud

Acest curs de administrare acoperă aspectele instalării, configurării și administrării unui mediu Citrix Virtual Apps și a desktop-urilor 7. Veti învăța cum să gestionați o soluție locală Citrix și să migrați dintr-o soluție locală în cloud folosind planul de gestionare Citrix Cloud. Acest curs de cinci zile vă va învăța cum să implementați, instalați, configurați, configurați gestionarea profilului, configurați politicile, imprimarea și caracteristicile de securitate de bază pentru aplicații virtuale locale și construirea soluțiilor desktop, apoi să migrați la Citrix Cloud.

Cui i se adresează?

Construit pentru profesioniști IT experimentați care doresc să fie familiarizați cu aplicațiile virtuale Citrix și desktop-urile 7 într-un mediu local și Citrix Cloud. Studenții potențiali includ administratori sau ingineri responsabili pentru spațiul de lucru al utilizatorului final și securitatea generală și performanța soluției.

Ce vei învăța?

După finalizarea acestui curs, studenții vor putea:

• Folosi cunoștințe fundamentale despre Citrix Virtual Apps and Desktops 7
• Cum să instalați, configurați și gestionați un site Citrix Virtual Apps and Desktops 7 și Cloud
conectori
• Identificați considerațiile dintre Citrix Virtual Apps și desktop-urile locale și Serviciul Citrix Virtual Apps și Desktops Service
• Cum să livrați resurse pentru aplicații și desktop

Cerințe preliminare:

Acest curs necesită cunoștințe de bază despre AD, Windows, Storage, Networking și puțină sau deloc experiență anterioară cu versiunea Citrix Virtual Apps și Desktops 7.

Cu toate acestea, Citrix recomandă completarea pachetului gratuit Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Introduction bundle la elearning.citrix.com.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Nu există cursuri recomandate după finalizarea acestui curs.

Programe de certificare

Nu sunt programe de ceritifcare pentru acest curs.

Detalii curs

Durată

5
zile

Preț

1900 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Professional

Roluri asociate

Cloud Administrator, Data Center Engineer

Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

    Menu