Reînnoirea certificării Microsoft

Certificările Microsoft validează deținerea competențelor și cunoștințelor relevante necesare pentru a îndeplini cu succes funcții de serviciu pentru o afacere digitală modernă. Certificările vă pot ajuta să deschideți oportunități de carieră și să vă demonstrați capacitatea de a sprijini transformarea digitală a organizației dvs..  Având în vedere viteza cu care tehnologia evoluează într-o lume cloud, este important să vă mențineți competențele actuale și certificarea activă.

Pe 15 decembrie, Microsoft a introdus o nouă abordare pentru a ajuta cursanții să rămână la curent. Cei care au o certificare activă care expiră în șase luni își pot reînnoi certificarea anual – fără costuri – prin trecerea unei evaluări de reînnoire pe Microsoft Learn.

Program de reînnoire al certificărilor

Aproximativ șase luni după ce certificările bazate pe roluri și de specialitate au intrat pe piață, evaluările de reînnoire asociate și colecțiile de module de învățare vor fi disponibile pe Microsoft Learn. Evaluările de reînnoire vor fi actualizate în conformitate cu actualizările aduse examenelor de certificare.

Când sunteți eligibil să vă reînnoiți certificarea, veți fi notificat prin e-mail conectat cu ID-ul dvs. de certificare Microsoft (MCID). Veți primi până la patru notificări prin e-mail înainte de expirarea certificării. După ce ați reînnoit certificarea, nu veți mai primi notificări până nu va fi momentul să o reînnoiți din nou.

Primul set de evaluări de reînnoire care vor fi disponibile sunt listate aici. Acestea sunt planificate în ordinea în care eligibilitatea individuală a cursantului se deschide pentru reînnoiri. Studenții sunt eligibili pentru reînnoiri în termen de șase luni înainte de expirarea certificării. Vă rugăm să verificați această pagină pentru actualizări / modificări ale listei.

Beneficii ale reînnoirii certificării

  • Mențineți-vă certificarea Microsoft cu o mentalitate de învățare continuă și mențineți-vă competențele la zi fără costuri.
  • Validați-vă abilitățile cu cele mai recente actualizări de tehnologie care afectează rolul postului.
  • Reînnoiți-vă certificarea fără a fi nevoie să plătiți și să promovați examenele

Cerințe necesare reînnoirii certificării

  • Dacă dețineți o certificare valabilă bazată pe roluri sau de specialitate Microsoft care expiră în aproximativ șase luni, o puteți reînnoi.
  • Pentru a vă reînnoi certificarea, treceți evaluarea asociată pe Microsoft Learn înainte de expirarea certificării.

Cum să îți reînnoiești certificarea

  • Pentru a identifica ce certificări sunt disponibile pentru reînnoire, vizitați Certification Dashboard.
  • Asigurați-vă că profilul dvs. de certificare este conectat la profilul dvs. Docs din Microsoft Learn.
  • De îndată ce sunteți eligibil pentru reînnoire, veți primi o notificare prin e-mail care vă va îndruma către evaluarea care va fi disponibilă pe Microsoft Learn.
  • Când treceți evaluarea online, certificarea dvs. va fi prelungită cu un an suplimentar de la data curentă de expirare.
  • Pentru a vă pregăti pentru evaluare, vă puteți îmbunătății abilitățile cu ajutorul unor module de învățare în regim self-paced gratuite. Explorați modulele disponibile asociate pe pagina de reînnoire a certificării.

Modificări ale politicii de expirare a certificării

La 15 decembrie 2020, Microsoft a anunțat o modificare a politicii de expirare a certificării. Începând de miercuri, 30 iunie 2021 @ 12:00 GMT (29 iunie 2021 @ 17:00 PT), orice certificare pe rol sau specialitate obținută va fi valabilă timp de un an de la data la care ați obținut-o. Orice certificare bazată pe roluri și de specialitate obținută înainte de iunie 2021 va rămâne valabilă timp de doi ani de la data la care ați obținut-o.