Leading Learning Partner Association (LLPA) recunoscută în calitate de câștigătoare a partenerului Microsoft Learning al anului 2020

Amsterdam, Olanda – 13 iulie 2020 – LLPA a anunțat astăzi că a câștigat premiul Microsoft 2020 partener al Anului. Compania a fost premiată pentru demonstrarea excelenței în inovare și implementarea soluțiilor clienților bazate pe tehnologia Microsoft.

“Am făcut diferența, oferind oportuntatea a mai mult de 100.000 de persoane de a-și propulsa abilitățile Azure la următorul nivel. Noi, împreună cu cei 32 de membri ai LLPA, am pus puterea cloud-ului Microsoft în mâinile a sute de mii de profesioniști și am sprijinit întreprinderile îndeaproape în timp ce au pornit în călătoria lor spre transformarea digitală.” Acest premiu este o reflecție reală a muncii pe care organizația noastră a dedicat-o în stransă colaborare cu Microsoft pentru a ajuta clienții și partenerii noștri să obțină rezultate de succes în afaceri.”, declară Patrick Kersten, președintele consiliului de administrație, LLPA.

Premiile Microsoft Partner of the Year recunosc partenerii Microsoft care au dezvoltat și livrat soluții excepționale bazate pe Microsoft în ultimul an. Premiile au fost clasificate în mai multe categorii, cu onoruri alese dintr-un set de peste 3.300 de nominalizări depuse din peste 100 de țări din întreaga lume. LLPA a fost recunoscut pentru furnizarea de soluții și servicii excepționale în învățarea la nivel mondial.

„Este o onoare pentru noi să recunoaștem câștigătorii și finaliștii  2020 Microsoft Partner of the Year Award”, a declarat Gavriella Schuster, vicepreședinte corporativ, One Commercial Partner, Microsoft. „Acești parteneri au oferit soluții în timp util care rezolvă provocările complexe cu care se confruntă întreprinderile din întreaga lume – de la comunicarea și colaborarea practică până la ajutorul oferit clienților de a-și realiza întregul potențial cu serviciile cloud Azure și nu numai. Sunt mândru și felicit fiecare câștigător și finalist. ”

Noi, Bittnet Training, suntem recunoscători și onorați să facem parte din LLPA și ne bucură faptul că putem contribui activ la realizarea scopului nostru comun, și anume, pregătirea profesioniștilor pentru piața IT. De mai bine de mai bine de 5 ani, suntem parte din povestea LLPA și ne dorim să păstrăm la cele mai înalte standarde serviciile de training pe care le oferim.

Despre LLPA

A luat ființă  în Olanda în 2013, Leading Learning Partners Association (LLPA) este o organizație globală cu prezență în peste 52 de țări. Misiunea LLPA este de a fi organizația globală  ce oferă servicii de learning în zona de cloud, dedicată furnizării instrumentelor potrivite, resurselor și serviciilor de învățare la momentul potrivit pentru a asigura accesul competențelor cloud pentru oricine. Astfel, contribuie la misiunea Microsoft de a determina fiecare persoană și fiecare organizație de pe planetă să obțină mai mult.

Rețeaua extinsă de membri de încredere contribuie la dezvoltarea profesioniștilor din domeniul industriei gata de angajare prin oferte de învățare hibride, consultanță și certificare.

New call-to-action