Dacă ești partener AWS ai șansa de a participa la cursuri reduse cu peste 50% din valoarea lor inițială!

Apariția noilor modele de business bazate pe Cloud a determinat organizațiile să facă tranziția către adopția de tehnologie și servicii Cloud, o componentă critică pentru funcționarea și dezvoltarea optimă a activităților dintr-o companie. Prin urmare, accelerarea adopției de cloud, evidențiază nevoia tot mai multor organizații de a avea angajați cu abilități tehnice în cloud, un factor esențial pentru o afacere prosperă în viitor.

De aceea, AWS dorește să susțină partenerii săi printr-un program de reducere a costurilor pentru aceia care vor să își perfecționeze și califice personalul în tehnologie cloud. Astfel, companiile care sunt parteneri de tehnologie sau consultanță AWS primesc o reducere de peste 50% și un voucher gratuit pentru susținerea unei certificări, la achiziția de cursuri AWS livrate de un partener de training autorizat. Prin această opțiune de finanțare, vendorul dorește:

  • să investească în dezvoltarea și certificarea partenerilor săi pentru a-i ajuta să-și sporească forța de vânzare/să-și crească vânzarile/venitul;
  • să calibreze procentul de competențe în cloud pe piață;

Numeroși partenerii AWS care au participat deja la trainingurile AWS sau au obținut certificarea AWS au raportat o serie de avantaje în business, cum ar fi:

o calitate îmbunătățită a soluțiilor și livrabilelor
un timp de implementare mult mai scurt și un număr crescut de clienți.

La nivel de individ, aceștia au raportat o varietate de beneficii personale, inclusiv abilități îmbunătățite, oportunități de carieră și capacitatea de a vinde servicii AWS suplimentare.

Tocmai de aceea, dezvoltarea acestor competențe ajung să diferențieze o companie în piață. Bittnet Training este singurul partener autorizat de training Amazon Web Services din România.

Rezervă-ți locul Acum! Locurile sunt limitate!

De aceea, dacă și în compania ta ai identificat nevoia de dezvoltare ale abilităților tehnice în zona de cloud, cursul Architecting on AWS  programat de Bittnet Training între 27 septembrie – 30 septembrie este deschis înscrierilor. De altfel, poți consulta și restul listei de cursuri AWS la care ai oportunitatea de a primi o reducere de peste 50%.

Iată următoarele clase programate:

În fapt, clienții caută parteneri bine pregătiți și educați pentru a conduce proiecte cloud de succes în mediile lor de afaceri. Cu un personal bine pregătit și tu poți fi un astfel de partener!

Participa la cursul Architecting on AWS si beneficiaza in calitate de partener de 50% discount din pretul de lista.
Partenerii AWS beneficiaza de un discount la pretul de lista de peste 50%.
New call-to-action