Cum te pot ajuta insignele digitale de certificare Microsoft?

Cum te pot ajuta insignele digitale de certificare Microsoft?

Microsoft ne-a obișnuit cu schimbări de cursuri, noi roluri și certificări, iar asta pentru că lucrează constant la îmbunătățirea experienței cursanților săi și a parcusului profesional al acestora.

Astfel, pe lângă diploma pe care cursanții o dobândesc odată cu promovarea unui examen de certificare, aceștia primesc și o insignă virtuală (badge) care permite posesorului să împărtășească în mediul online abilitățile obținute în urma promovării examenului.

Insigna Microsoft îi permite cursantului:

  • Să împărtășească cu ușurință certificările și examenele pe care le-a promovat cu conexiunile din rețeaua sa profesională (exemplu: LinkedIn).
  • Să afle ce companii caută să angajeze persoane care dețin abilități pe care acesta le-a dobândit în urma promovării examenului / examenelor.
  • Să descopere la ce pachet salarial trebuie să se aștepte bazându-se pe noțiunile Microsoft pe care le deține.
  • Să aibă acces la oportunități profesionale care să se plieze pe certificarea obținută.

Ce este o insignă digitală?

Insignele sunt reprezentări digitale ale realizărilor studentului, constând într-o imagine și metadate unice asociate acestora. Cei care văd insigna, pot afla mai multe despre abilitățile pe care cursantul le-a dobândit și pot verifica autenticitatea ecusonului. În plus, aspectul insignei se aliniază normelor pe care Microsoft le expune și folosește în propriile materiale și comunicări.

Cine este eligibil pentru obținerea unei insigne digitale?

Microsoft a anunțat faptul că oricine poate dobândi un badge pentru examenul de certificare promovat, însă există și câteva excepții pentru:
• Examenul 74-343 Managin Projects with Microsoft Project – retras în iulie 2019
• Examenele MOS 2010 (74-881, 74-882, 74-883, 74-884, 74-885, 74-887, 74-888)
• Examenele Microsoft Dynamics CRM (MB2-706, MB2-707, MB2-708, MB2-710, MB2-711, MB2-712, MB2-713, MB2-714) – toate aceste examene vor fi retrase pe 31 decembrie 2019
• Examenele și certificările moștenite. Pentru unele dintre acestea, insignele nu sunt disponibile. Dacă nu există un ecuson în dreptul profilului cursantului (Acclaim), înseamnă că nu se emite o insignă pentru acel examen.

Îți poți obține următorul badge digital Microsoft participând la unul din cursurile Microsoft planificate până la finalul anului.

Dacă ai mai multe curiozități privind insignele digitale sau vrei să știi care sunt răspunsurile pentru cele mai întâlnite întrebări, poți afla din acest articol mai amplu.

New call-to-action