LLPA Cloud Skills Cup – Turneul românesc

Ești expert în Cloud, Data & AI sau Development?

Testează-ți cunoștințele în 5 minute luând parte la Global Cloud Skills Cup și află cât de pregătit ești pe subiectul ales, cum te poziționezi în raport cu alți specialiști din industrie, dar și să câștigi premiul pus la bătaie!

Ce este Global Cloud Skills Cup 2021?

Este o competiție internațională organizată de Leading Learning Partner Association (LLPA) cu scopul de a descoperi cei mai buni specialiști din categoria Cloud IT Professional, Data & AI și Cloud Developer. Înscrie-te online, răspunde la întrebările din test cât mai repede (ai doar 5 minute la dispoziție) și află cum te clasezi și dacă vei fi reprezentantul României în etapa finală în care vor concura alte 15 țări partenere!

Testează-ți cunoștințele și devino campionul

Global Cloud Skills Cup 2021!

Cloud Skills Cup - Faza Nationala Bittnet Training Romania

Cum funcționează Global Cloud Skills Cup?

Competiția se va desfășura în două runde preliminare: faza națională și faza globală. Faza națională este organizată de Bittnet Training ca membru al organizației LLPA.

Testul oficial de 5 minute va fi disponibil online în perioada 17 martie – 18 mai 2021.

Rezultatele vor fi publicate la finalul comepetiției, iar câștigătorul fiecărei categorii va putea reprezenta România la faza globală Global Cloud Skills Cup alături de finaliștii din alte 15 țări.

Accepți provocarea? Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi!

Etapa 1: Devino reprezentantul național

Înscrie-te

Înregistrează-te în competiție alegând subiectul / subiectele pentru care vrei să aplici: Cloud, Data & AI și / sau Development.

Promovează testul

Accesează testul și răspunde la 20 de întrebări în mai puțin de 5 minute și obține cel mai mare scor în cel mai scurt timp!

Victorie

Cei trei câștigători – câte 1 pentru fiecare categorie, vor fi anunțați la finalul competiției locale pe data de 18 mai 2021.

Premiul pentru faza națională

Menu