Bittnet Training sponsorizează certificările tale Microsoft

Programele de certificare fac parte dintr-o dezvoltare necesară pentru organizații – acestea le ajută să-și dezvolte abilități în fiecare fază a unui proces de transformare. Pentru a valorifica în mod eficient programele de dezvoltare a abilităților IT din compania ta, Bittnet sponsorizează certificările tale Microsoft.

Înscrie-te la oricare dintre cursurile Microsoft programate în calendarul de training Bittnet și la finalul cursului ales primești un voucher de certificare pentru susținerea gratuită a examenului.

Prin obținerea certificărilor Microsoft beneficiezi de:

Creșterea productivității afacerii

Optimizarea proceselor de management operațional

Creșterea motivației și a capacității de a lua decizii a angajaților

Credibilitate crescută a companiei în mediul de afaceri

În conceperea unui plan viabil de training este esențial ca liderii IT să solicite instrumente și sfaturi de la furnizori autorizați, mai ales pentru rolurile importante. Consultanții noștri te pot ajuta să construiești un skills plan adecvat pentru echipa ta IT. Ia legătura cu un consultant Bittnet ca să realizezi un plan de dezvoltare rentabil  

Rămâne doar să identifici abilitățile specifice pe care dorești să le dezvolți pentru a îmbunătăți rolul și pentru a satisface nevoile organizaționale viitoare.  

Toate cursurile Microsoft open din orarul de clase Bittnet beneficiază de vouchere de examen finanțate de compania noastră până la 31 ianuarie 2022Voucherele se primesc la cerere la finalizarea cursurilor.  

Icons made by Freepik from www.flaticon.com


Powered by