C3 Cloud Skills Cup și-a desemnat câștigătorul la categoria Cloud

Etapa națională a turneului internațional C3 Cloud Skills Cup tocmai s-a încheiat și și-a revendicat câștigătorii celor 3 categorii.

Te invităm să citești mai jos gândurile lui, Andrei CiorbăNetworking Solution Architect la S&T Romania, câștigător al locului I la categoria Cloud.

1. Care a fost principala motivație pentru care te-ai înscris la turneu?

Am vrut să îmi testez skill-urile de cloud într-un context complet nou și fără o pregătire dedicată acestui concurs. Am vrut să văd cât știu atunci când nu mă pregătesc în mod special.

2. Pe o scară de la 1 la 5, unde 1 înseamnă ușor, iar 5 dificil, cum ți s-a părut examenul?

Trei 🙂 Pe parcurs am dat de unele întrebări care păreau “dificile” pentru că modul în care au fost formulate era interpretabil.

3. De unde îți iei sursă de inspirație pe zona de tehnologie în care activezi? De unde înveți?

Investesc destul timp în prgătirea și dezvoltarea mea profesională. Învăț din platforme de cursuri online, particip la cursuri de specialitate, workshop-uri, webinarii organizate de specialiști din industrie, citesc cărți și documentații oficiale. În plus, la rândul meu, predau cursuri din zona de DevOps, deci sunt direct interesat de cele mai recente schimbări și update-uri pentru tool-urile de DevOps.

4. Cum ți-ai dat seama că vrei să te axezi pe această tehnologie?

Cloud-ul, automatizarea, devops-ul, toate sunt direcții cu un viitor foarte promițător și au toate șansele să fie căutate și peste 5-10 ani 🙂

5.  Ți-a spus cineva despre competiție, știai deja despre turneu sau ai văzut reclamă pe internet?

Am văzut reclamă. Și am mai invitat și câțiva participanți cu ocazia aceasta.

Castigator categoria Cloud turneu LLPA Bittnet Training.

Scopul competiției C3 Cloud Skills Cup este de a selecta cel mai bun profesionist din țara noastră în domeniile Cloud, Data & AI sau Developer. Andrei Ciorbă va fi reprezentantul României la etapa internațională a turneului, la categoria Cloud, din data de 10 iunie și va avea ocazia să-și testeze din nou cunoștințele alături de concurenți câștigători din alte 15 tări.

În calitate de câștigător al locului I la categoria Cloud, Andrei a obținut, pe lângă experiență, și un curs în valoare de 1000 de EUR din portofoliul de training al claselor open care îl va ajuta în procesul său de dezvoltare.

New call-to-action