DP-200: Implementing an Azure Data Solution 

În acest curs, studenții vor implementa diverse tehnologii ale platformelor de date în soluții care sunt în conformitate cu cerințele  business și tehnice, inclusiv scenarii de date locale, cloud și hibride care includ atât date relaționale, cât și date NoSQL.

Cui i se adresează?

Acest curs de adresează Data Professionals, Data Architects și Business Intelligence Professionals care vor să învețe despre tehnologiile platformelor de date care există în Microsoft Azure. Acest training se adresează și unui public secundar și anume persoanelor care dezvolta aplicații care livrează conținut din datele platformei tehnologiilor care există in Microsoft Azure.

Ce veți învăța?

Cursanții vor învăța cum să proceseze date folosind o serie de tehnologii și limbaje, atât pentru fluxuri, cât și pentru date de lor.
Studenții vor explora, de asemenea, modul de implementare a securității datelor, inclusiv autentificarea, autorizarea, politicile de date și standardele. De asemenea, aceștia vor defini și implementa monitorizarea soluțiilor de date pentru stocarea datelor, cât și pentru activitățile de prelucrare a datelor. În cele din urmă, vor gestiona și depana soluții de date Azure care includ optimizarea și recuperarea datelor în caz de dezastre, procesarea loturilor și a fluxurilor de date.

Cerințe preliminare:

Pe lângă experiența profesională, studenții care parcurg acest curs ar trebui să aibă cunoștințe tehnice echivalente următorului curs: Azure Fundamentals.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe studenți pentru susținerea examenului Microsoft DP-200.

Detalii curs

Durată

3
zile

Preț

600 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Intermediate
Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
DORESC SĂ MĂ ÎNSCRIU LA CURS

Vă rog să mă contactați:

    Menu