DP-200: Implementing an Azure Data Solution 

NOUTATE: Acest curs a fost retras începând cu 30 iunie 2021 din portofoliul de training Microsoft și a fost înlocuit cu Microsoft DP-203 Data Engineering on Microosft Azure.

În acest curs participanții vor implementa soluții utilizând diverse tehnologii de platforme de date care sa fie aliniate la cerințele tehnice și organizatorice ale unei companii. Aceste soluții se pretează la scenarii variate de organizare a datelor: on-premises, cloud și scenarii hibrid care pot încorpora date de tip relațional și NoSQL.

Cui i se adresează?

Acest curs de adresează Data Professionals, Data Architects și Business Intelligence Professionals care vor să învețe despre tehnologiile de platforme de date care există în Microsoft Azure. Acest training se adresează și unui public secundar și anume persoanelor care dezvolta aplicații care livrează conținut din tehnologiile de platforme de date care există în Microsoft Azure.

Ce vei învăța?

Cursanții vor învăța cum să proceseze date folosind o serie de tehnologii și limbaje.

Vor învăța cum sa:

· implementeze soluții de stocare a datelor

· creeze și sa gestioneze fluxuri de prelucrare a datelor

· evalueze și sa optimizeze soluții pentru colectarea, procesarea și optimizarea datelor

Cerințe preliminare:

Pe lângă experiența profesională, studenții care parcurg acest curs ar trebui să aibă cunoștințe tehnice echivalente următorului curs: AZ-900 – Azure Fundamentals și DP-900 – Microsoft Azure Data Fundamentals.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

DP-050 Migrate SQL workloads to Azure

DP-060 Migrate No SQL workloads to Azure Cosmos DB

DP-070 Migrate Open Source Data Workloads to Azure

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe studenți pentru susținerea examenului Microsoft DP-203. La promovarea lui, studentul va primi certificarea de Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate.

 

Examenul DP-203 înlocuiește examenele DP-200 și DP-201. Examenele DP-200 și DP-201 nu vor mai fi disponibile începând cu Iunie 2021.

Detalii curs

Durată

3
zile

Preț

600 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

0. Hidden

Roluri asociate

Cloud Architect, Data Engineer, Solutions Architect

    Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
    DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

      Menu