Maximizează potențialul echipei tale cu BittLabs!

Dorești să îmbunătățești expertiza echipei tale în DevOps si dezvoltare software? BittLabs este partenerul ideal care te poate ajuta să-ți transformi echipa în experți în domeniul IT. Cu pachetele noastre special concepute pentru dezvoltarea abilităților IT, vei beneficia de o gamă largă de resurse și instruire specializată, adaptate nevoilor specifice ale companiei tale. 

Explorează
Pachetele de Training

Susținem inovația prin conținut de ultimă generație 

La BittLabs, recunoaștem că baza succesului o reprezintă cunoștințele. De aceea, selectăm cu meticulozitate și actualizăm în mod regulat colecția noastră cuprinzătoare de conținut, care include o gamă diversă de domenii, tendințe și tehnologii. Cursanții pot explora subiecte precum practicile DevOps, tool-uri de automatizare, limbaje de programare și multe altele. Pot învăța despre cele mai bune practici, metodologii și aspecte culturale care favorizează colaborarea, comunicarea și agilitatea în procesele de dezvoltare software. Cu ajutorul conținutului nostru dinamic și orientat spre viitor, angajații își pot îmbunătăți abilitățile și pot rămâne relevanți în mediile de afaceri competitive și în continuă schimbare.

Descoperă oferta bittlabs

De ce să alegi BittLabs pentru organizația ta?

Timp de formare redus: Lecțiile video focusate și concise ale BittLabs permit o învățare eficientă, ajutând echipa ta să dobândeasc​ă noi abilități și cunoștințe într-un interval de timp mai scurt. Formatul de dimensiuni reduse permite o învățare țintită, eliminând nevoia de sesiuni de formare extinse care pot perturba programele de lucru și productivitatea.

Economii de costuri pentru infrastructura de formare: Optând pentru un serviciu subscription based precum BittLabs, elimini necesitatea de a investi într-o infrastructură de training dedicată. Nu este nevoie de facilități fizice de instruire, echipamente sau resurse IT suplimentare, ceea ce duce la economii semnificative de costuri pentru organizația ta.

Eficiență și performanță îmbunătățite: BittLabs îi echipează pe angajați cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și îndeplini rolurile mai eficient. Natura practică și cuprinzătoare a conținutului permite angajaților să aplice ceea ce au învățat direct în activitatea lor, ceea ce duce la îmbunătățirea productivității, calității și performanței generale.

Stimularea angajamentului și a retenției angajaților: Investind în dezvoltarea angajaților cu BittLabs, demonstrezi un angajament față de dezvoltarea lor profesională. Acest lucru duce la creșterea satisfacției, angajamentului și loialității angajaților, favorizând un mediu de lucru pozitiv și reducând rotația personalului.

Acces nelimitat, indiferent de numărul de utilizatori: Cu BittLabs primești acces nelimitat la întreaga colecție video, fara nici o restricție. Indiferent dacă ai o echipă mică sau ai nevoie de training pentru o organizație extinsă, fiecare angajat poate beneficia de acces nelimitat la biblioteca noastră cuprinzătoare. 

Experiență de învățare personalizabilă: BittLabs oferă flexibilitatea de a personaliza experiența de învățare pentru a satisface nevoile specifice ale organizației tale. Poți personaliza traseele de învățare, selecta materiale relevante și proiecta planuri de training care să se aliniaze cu obiectivele și cerințele de competențe ale echipei tale, asigurând un parcurs de învățare individualizat și eficient.

Explorează Pachetele de Training

De ce are nevoie organizația ta de training DevOps și SoftDev? 

DevOps și SoftDev sunt departamente vitale care conduc succesul și inovația în cadrul organizațiilor. DevOps asigură colaborarea și implementarea eficientă a software-ului, în timp ce SoftDev cuprinde întregul ciclu de dezvoltare. Investiția în aceste departamente prin training specializat îmbunătățește productivitatea și răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților, menținând organizațiile competitive într-o lume în ritm rapid, bazată pe tehnologie.

Scurtarea ciclurilor de producție 

BittLabs oferă o instruire cuprinzătoare care le permite angajaților tăi să optimizeze procesele de dezvoltare, să valorifice tool-urile de automatizare și să adopte metodologii agile. Prin dobândirea acestor abilități, organizația ta poate accelera ciclurile de software development, poate reduce timpul de lansare pe piață și poate obține un avantaj competitiv.

Creșterea satisfacției clienților

Resursele BittLabs se concentrează pe cele mai bune practici, asigurarea calității și metodologii de dezvoltare eficiente, asigurându-ne că angajații tăi învață să livreze în mod constant produse software valoroase și fiabile care să satisfacă nevoile clienților.

Adaptabilitate și Inovare 

BittLabs permite organizației tale să rămână agilă și inovatoare într-un peisaj în continuă schimbare, prin adaptarea rapidă la evoluția tehnologică și la cerințele pieței. Echipa ta va fi pregătită să facă față provocărilor și să profite de oportunități emergente, promovând inovația și susținând creșterea organizațională pe termen lung.

Tipuri de Video

BittLabs aduce în fața ta o colecție diversificată de lectii video împărțite în trei categorii principale, special concepute pentru a răspunde nevoilor tale specifice și care acoperă toate nivelurile de cunoștințe, de la începător până la avansat.

Scenarii și Provocări Practice 

Această categorie abordează materiale video care se concentrează pe prezentarea și rezolvarea scenariilor și provocărilor practice din domeniile DevOps și SoftDev. Aceste videouri sunt concepute pentru a oferi exemple concrete și reale în care angajații pot aplica cunoștințele și abilitățile lor, învățând într-un mod practic și interactiv.

Tutoriale Hands-On 

Resurse care se axează pe furnizarea de ghiduri și exerciții pentru a dezvolta abilitățile angajaților în diverse arii de interes din DevOps și dezvoltarea software. Videourile din această categorie oferă instrucțiuni pas cu pas și exemple practice pentru a învăța prin experiență directă. De la construirea unei aplicații de la zero, la implementarea de tehnici esențiale sau rezolvarea de probleme specifice, aceste videouri permit angajaților să se implice activ și să își dezvolte competențele într-un mod hands-on.

IT Pro Hacks 

Această categorie de videouri se concentrează pe furnizarea de strategii și trucuri valoroase care pot îmbunătăți performanța angajaților în domeniile DevOps și software development. Aceste videouri prezintă insight-uri practice și soluții inovatoare pentru a optimiza procesele de lucru, a rezolva problemele comune și a îmbunătăți eficiența în activitățile de zi cu zi.

Pachete de Training

Alege planul potrivit pentru nevoile organizației tale

 ​BittLabs DevOps

3,499 EUR/AN 

Development și operațiuni la superlativ 

 • Întreaga colecție de lecții video BittLabs DevOps
 • Acces nelimitat indiferent de numărul de utilizatori
 • Conținut nou adăugat periodic
 • Acoperă toate nivelurile de pregătire
 • White-Label pentru integrare rapidă cu orice LMS corporativ

CONTACTEAZĂ-NE

 ​BittLabs SoftDev

3,499 EUR/AN

Excelență în software development 

 • Întreaga colecție de lecții video BittLabs SoftDev
 • Acces nelimitat indiferent de numărul de utilizatori
 • Conținut nou adăugat periodic
 • Acoperă toate nivelurile de pregătire
 • White-Label pentru integrare rapidă cu orice LMS corporativ

CONTACTEAZĂ-NE

 ​BittLabs Elite

6,499 EUR/AN

Expertiză de top în DevOps și SoftDev 

 • Întreaga colecție de lecții video BittLabs DevOps + SoftDev
 • Acces nelimitat indiferent de numărul de utilizatori
 • Conținut nou adăugat periodic
 • Acoperă toate nivelurile de pregătire
 • White-Label pentru integrare rapidă cu orice LMS corporativ

CONTACTEAZĂ-NE

Dezvoltă abilitățile echipei tale

Oferă angajaților cunoștințele, experiența și încrederea de care au nevoie pentru a rezolva orice problemă.

Discută cu un consultant

Pachetul BittLabs DevOps
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Pachetul BittLabs SoftDev
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Pachetul BittLabs Elite
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Planifică o discuție cu noi
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.