La ce îți sunt de folos cursurile la locul de muncă

Trainingul reprezintă una din primele oportunități de dezvoltare a unui angajat la locul de muncă. Nu este deloc străin faptul că tot mai mulți angajatori își doresc să aibă echipe de oameni bine pregătiți pentru rezolvarea cu succes a task-urilor de la locul de muncă.

Beneficiile la nivel individual sunt cele care influențează direct angajații la nivel personal și, desigur, contribuie la succesul companiei.

1.  Abordarea punctelor slabe – angajații au puncte tari și puncte slabe la locul de muncă, cu toții avem, iar un program de formare îți permite să îți îmbunătățești abilitățile la care simți că nu ești stăpân pe ele. Un program de dezvoltare aduce angajații la un nivel superior de înțelegere, astfel încât toți să aibă abilități și cunoștințe similare.

2. Performanța îmbunătățită a angajaților – un angajat care primește pregătirea necesară este mai capabil să îndeplinească îndatoririle la locul de muncă cu succes.

3. Îmbunătățirea satisfacției și moralul angajaților – investiția în educație nu vine doar ca o nevoie a companiei de a avea oameni mai performanți, dar și ca un mod de apreciere a angajaților. Cei care se simt apreciați si provocați prin oportunități de formare pot simți mai multă satisfacție față de locul de muncă și pot deveni mai productivi.

4. Inovație sporită în noi strategii și produse – formarea continuă și perfecționarea forței de muncă pot încuraja creativitatea și asumarea de noi inițiative care să îmbunătățească activitatea la locul de muncă

5. Consecvența – un program de instruire profesională și dezvoltare asigură angajaților cunoștințe fundamentale și o experiență continuă de învățare, de a fi permanent la curent cu noutățile și update-urile tehnologice. Eficiența crescută a proceselor determină un câștig financiar pentru companie.

6.Învățarea combinată – acest tip de învățare devinde din ce în ce mai popular. Hybrid Learning este combinația eficientă de învățare online și învățare în sala de curs.

Noi știm foarte bine cât sunt de importante cursurile și certificările, de aceea îți punem la dispoziție un portofoliu variat de training cu opțiuni de certificare. Orarul claselor poate fi consultat aici, iar pentru informații ne poți scrie pe askformore@bittnet.ro

New call-to-action