Evaluarea Competențelor Digitale – un barometru pentru succesul în muncă

– ECDL s-a transformat în ICDL –

Microsoft Outlook

Microsoft Word

Microsoft Excel

Microsoft Power Point

Microsoft Collaboration Tools

Bittnet Training în parteneriat cu ICDL România, operatorul național al licenței ICDL (International Certificate of Digital Literacy) – cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări – au decis să aducă în vizorul tuturor importanța evaluărilor de competențe digitale și beneficiile remarcabile pe care acestea le aduc organizațiilor dintr-o varietate largă de industrii. Prin intermediul acestor evaluări, atât potențialii angajați, cât și personalul existent pot dovedi că posedă abilități de operare computer și că vor face față cu succes transformării digitale existente pretutindeni.

Cum funcționează evaluările de competențe digitale?

1

Aliniază obiectivele afacerii cu nevoile de training

Identifică nivelul de competențe digitale necesare fiecărui rol din organizația ta.

2

Finalizarea probelor de self-assesment și evaluare practică

Angajații completează un sondaj rapid, apoi trec printr-o probă practică menită să măsoare cunoștințele în mai multe domenii digitale de activitate.

3

Dezvoltă planuri individuale și organizaționale de training

Odată identificate nevoile de competențe digitale, experții noștri pot crea planuri de instruire personalizate nevoilor, resurselor, dar și priorităților tale de business.

De ce evaluarea abilităților digitale este importantă?

Competențele digitale devin esențiale pentru participarea pe piața muncii, accesul la servicii publice în mediul online, dar și în viața de zi cu zi. Instrumentele de autoevaluare și evaluare activă selectate de către noi te pot ajuta să determini abilitățile angajaților în conformitate cu cadrele comune de competențe ale UE.

Odată cu digitalizarea proceselor și serviciilor, întreprinderile de toate dimensiunile au nevoie din ce în ce mai mult de o forță de muncă calificată digital. Evaluarea competențelor digitale te poate ajuta să îți instruiești și să îți perfecționezi angajații, să construiești o forță de muncă pregătită pentru viitor și să obții astfel un avantaj competitiv.

6 Motive pentru care competențele digitale sunt importante în procesul de transformare digitală a unui loc de muncă

  • Claritate: vezi cine are abilități și la ce nivel
  • Eficiența costurilor: identifică personalul potrivit pentru training specializat
  • Promptitudine: acordă prioritate și implementează training în funcție de nevoie
  • Creșterea productivității afacerii: abilitățile digitale ale fiecărui angajat împing companiile mai aproape de atingerea obiectivelor de productivitate
  • Avantaj competitiv: orice companie care angajează personal calificat sau care ia inițiativa de a îmbunătăți competențele digitale ale angajaților săi are un avantaj față de concurență
  • Clienți satisfăcuți: un serviciu mai bun pentru clienți de la un angajat calificat îi va lăsa entuziasmați și va crește prezența și credibilitatea organizației

Ce domenii de competență vor fi evaluate?

Sunt angajații tăi pregătiți pentru era digitală?

Acum, mai mult ca niciodată, companiile au nevoie de angajați responsabili cibernetic. Stăpânirea instrumentelor de birou și a aplicațiilor de colaborare nu mai este o opțiune, ci un factor cheie de performanță și succes profesional. Evaluările de competențe digitale evaluează abilitățile digitale ale angajaților, permițând organizațiilor să:

Identifice nevoile de formare și să ofere căi de dezvoltare individualizate

Evaluarea inițială permite identificarea nivelului de calificare al fiecărui angajat și oferirea de cursuri de formare adaptate profilului lor specific.

Crească loialitatea angajaților și să optimizeze impactul trainingului

Indiferent dacă este în persoană sau virtual, training-urile vor fi mai motivante și mai antrenante pentru angajați.

Optimizeze performanța și bunăstarea la locul de muncă

Mai cunoscători și încrezători în abilitățile lor, angajații vor putea contribui mai eficient la performanța companiei.

Analizeze datele pentru justificarea investiției în training

Analiza nevoilor de instruire este un proces prin care trece orice afacere pentru a determina dacă angajații au nevoie sau nu de training specializat.

Creează evaluări de înaltă calitate, rapid.

Oferim evaluări reale și rezultate sigure, la prețuri competitive, fără a necesita un angajament pe termen lung. Alege pachetul de evaluări potrivit nevoilor tale și asigură-te că organizația ta poate face față cu succes transformării digitale existente.

Nu ești sigur ce pachet de evaluări să alegi?
Planifică o discuție cu noi!

Dacă nu ești sigur ce pachet de evaluare a competențelor digitale ți s-ar potrivi sau dorești o ofertă personalizată pentru nevoile organizației tale (număr de evaluări diferit și/sau domenii de evaluare adiționale), te rugăm să contactezi un consultant Bittnet printr-un click pe butonul de mai jos și împreună vom găsi soluția potrivită.

Planifică o discuție cu un consultant

© 2023 Bittnet. Toate drepturile rezervate.

Partenerul de training pentru industria de IT din România.

Menu
Pachet STANDARD
60 Evaluări Competențe Digitale. Preț: 1.000 EUR

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training te va contacta pentru a discuta mai multe detalii:


Pachet PREMIUM
130 Evaluări Competențe Digitale. Preț: 2.000 EUR

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training te va contacta pentru a discuta mai multe detalii:


Pachet ELITE
280 Evaluări Competențe Digitale. Preț: 4.000 EUR

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training te va contacta pentru a discuta mai multe detalii:


Pachet ENTERPRISE
600 Evaluări Competențe Digitale. Preț: 8.000 EUR

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training te va contacta pentru a discuta mai multe detalii:


Discută cu un consultant Bittnet Training
Lasă-ne datele tale și detalii despre nevoia ta specifică, iar un consultant Bittnet Training te va contacta.