Cisco continuing learning bittnet training

Reînnoiește-ți certificările Cisco fără examene!

Conceptul este foarte simplu: trebuie să obții numărul de credite necesare pentru certificarea pe care o deții. Cum obții continuing education credits? Una din variantele pe care le ai la îndemână este să participi la cursuri Cisco predate de instructori oficiali, cum sunt și cursurile Bittnet Training, să urmezi un training online sau să participi la sesiuni tehnice în cadrul Cisco Live.

Dacă și pe tine te încântă ideea de a-ți reînnoi certificarea Cisco fără a fi nevoie să treci prin stresul unui examen, află că Cisco are un program numit Cisco Continuing Education prin care te ajută să îți prelungești valabilitatea certificării fără să mai susții examenul scris.

Cum funcționează Cisco Continuing Education?

Acest lucru este cu atât mai îmbucurător, încât nimănui nu îi place să treacă prin emoțiile dinaintea unui examen sau să își rupă din timpul prețios pentru a se dedica studiului pentru susținerea unui examen.

Câștigi timp suplimentar pe care altfel l-ai fi alocat în pregătirea pentru examen.

Obții credite pentru a-ți menține valabilă certificarea.

Reduci impactul negativ asupra productivității pe plan atât profesional cât și personal.

Ai ocazia să înveți noi tehnologii și să îți extinzi cunoștințele în domeniul tău.

Acest program nu li se aplică persoanelor cărora le-a expirat certificarea. Dacă certificarea ta a expirat, poți să te recertifici prin susținerea examenului de certificare în sine.

Programul Cisco de educație continuă reprezintă o opțiune de recertificare pentru toate persoanele certificate la nivel Associate, Professional și Expert.

  • Dacă sunt îndeplinite cerințele de recertificare ți se prelungesc certificările deținute cu încă 3 ani.
  • Cerințele de recertificare trebuie îndeplinite înainte de data expirării certificării.
  • Recertificarea poate avea loc în orice moment al perioadei active.

De reținut: valoarea creditelor pentru cursurile finalizate variază. Pentru a-ți face o imagine cât mai clară despre cerințele pentru recertificare și numărul de creditele pe care poți să le obții prin participarea la cursuri, vizitează pagina oficială a programului “Cisco Continuing Education”.

Programul Cisco de educație continuă îți permite să câștigi credite ca rezultat al procesului de învățare în care te angajezi ca să îți dezvolți noi abilități. Aceste credite sunt utilizate în vederea recertificării și nu mai este nevoie să susții examen pentru asta.

Profită și tu de acest program: participă la cursurile noastre Cisco și obține credite pentru a-ți prelungi valabilitatea certificării tale Cisco.

Recertifică-te obtinând credite la cursurile Cisco.