webinar Certified Ethical Hacker

Ce au în comun securitatea IT și un pilot de aviație?
Checklist to take off in penetration testing world!

Atacurile cibernetice și criminalitatea informatică sunt tot mai numeroase și mai sofisticate în întreaga Europă. După cum bine știm cu toții, România trece printr-un moment de acest fel și se preconizează că această tendință va continua să crească în viitor, date fiind previziunile conform cărora 22,3 miliarde de dispozitive la nivel mondial vor fi conectate la internet până în 2024.

În timp ce multe companii încă mai procesează manual incidentele și răspund la amenințări folosind soluții de securitate izolate, o abordare de viitor eficientă ar fi investiția în actualizarea echipamentelor și instruirea angajaților.

Te invităm să îl urmărești pe Gabriel Avramescu cum ne propune o abordare a securității privită dintr-o perspectivă ofensivă și cum să înveți ca să-ți începi cariera de hacker etic.

Evenimentul va avea loc în limba română, iar participarea este gratuită.

Webinarul se adresează

✔️ Information Security Analyst / Administrator
✔️ Information Assurance (IA) Security Officer
✔️ Information Security Manager / Specialist
✔️ Information Systems Security Engineer / Manager
✔️ Information Security Professionals / Officers
✔️ Information Security / IT Auditors
✔️ Risk / Threat/Vulnerability Analyst
✔️ System Administrators
✔️ Network Administrators and Engineers
✔️ CSO/CISO

Expert de peste 10 ani în securitate informatică, consultant senior și instructor

Parte din echipa de securitate, Gabriel are experiență în definirea de arhitecturi de securitate, auditarea sistemelor informatice din punct de vedere al securității și are un focus deosebit pe hackingul etic. Acesta exploatează în mod deliberat ipotezele, strategiile și metodele de securitate IT ale sistemelor și informațiilor vitale unei organizații, cu scopul de a detecta vulnerabilități, urmând reguli definite de implicare și scenarii de atac.

Cunoștințele sale de nivel profesional în domeniul securității sistemelor informatice sunt dovedite prin deținerea certificărilor CEH (Certified Ethical Hacker), ECSA (EC-Council Security Analyst), OSCP, ISO 27001 LEAD AUDITOR, OSWE, OSCE, OSWP, CREST Registered Penetration Tester (CRT), CHFI (Computer Hacking Forensic Investigator), CCNA and CCNA Security, Advanced Linux & InfoSEC, VMWare vSphere Install- Configure-Manage, Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS/MCP 70-642): Microsoft Windows Server 2008 Network Infrastructure, etc.

📅 26 mai 2022 | 16:00
🎤 Speaker: Gabriel Avramescu

Agenda:

🟢 Let’s talk about planes and pilots
🟢 What Samsung, Microsoft, Nvidia, FBI and LinkedIn have in common?
🟢 How does your infrastructure look like?
🟢 Penetration testing training path
🟢 CEH curriculum, labs and exam
🟢 What an airplane pilot’s checklist and CEH have in common?
🟢 OSINT – Live Demo
🟢 Conclusions
🟢 A thought for today to leave you with

New call-to-action