Bittnet își extinde serviciile de training în Anglia

Alexandru Ana, la doar 26 ani, a fost invitat să prezinte în UK noile funcționalități ale soluției de comunicații unificate Cisco CUCM 10.x.

Acest curs se adresează delegaților responsabili pentru configurarea unei soluții Cisco Unified Communications Manager și se concentrează în special pe noile capabilități introduse în versiunile 9.x și 10.x.
Alexandru este un tânăr care, la 18 ani, era deja instructor în cadrul Academiei Credis, de-a lungul timpului a ținut peste 1500 laboratoare în România și nu numai, depășind 3500 de ore de curs.

De-a lungul timpului, acesta a obținut numeroase certificări precum: Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) Collaboration – scris, Cisco Certified Network Professional (CCNP) Voice, Cisco Certified Design Associate (CCDA), Cisco Certified Specialist, HP Accredited Systems Engineer, Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) Private Cloud, MCSE Communication, MCSE Server Infrastructure,  iar din 2009 este Certified Cisco Systems Instructor (CCSI #33375).

Alexandru Ana a câștigat în anul 2008 premiul pentru cel mai bun instructor în cadrul primei ediții a competiției pentru instructori CCNA din spațiul EEM (Europe and Emerging Markets), devenind astfel unul din cei mai apreciați experți Cisco Unified Communications din România și Europa.

New call-to-action