Microsoft Office – Project Part 3

Cerințe minime

Pentru acest curs, vor fi luate în considerare solicitările de minim 5 persoane.

Cursul Microsoft Office – Project Part 3 este un program de nivel avansat conceput pentru managerii de proiect cu experiență și profesioniștii care doresc să își aprofundeze abilitățile de utilizare a Microsoft Project pentru managementul proiectelor complexe. Acest curs explorează caracteristicile avansate, opțiunile de personalizare și capacitățile de integrare pentru a optimiza planificarea, urmărirea și raportarea proiectelor. Participanții vor învăța tehnici avansate pentru a gestiona mai multe proiecte, pentru a eficientiza colaborarea, pentru a analiza datele proiectului și pentru a profita de automatizare în vederea creșterii eficienței.

Cui i se adresează?

Cursul Microsoft Project Part 3 este conceput pentru managerii de proiect cu experiență, liderii de proiect și profesioniștii care sunt deja competenți în utilizarea Microsoft Project și doresc să își îmbunătățească în continuare abilitățile de gestionare a proiectelor complexe.

Ce vei învăța?

La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

 • Să gestioneze mai multe proiecte prin crearea de proiecte principale, legarea subproiectelor și consolidarea informațiilor despre proiecte.
 • Să utilizeze tehnici avansate de gestionare a resurselor, cum ar fi grupurile de resurse, resursele partajate și nivelarea resurselor în cadrul mai multor proiecte.
 • Să pună în aplicare strategii avansate de gestionare a costurilor, inclusiv tabele de rate de cost, resurse de cost și metode de acumulare a costurilor.
 • Să analizeze performanța proiectului utilizând instrumente avansate de raportare, cum ar fi rapoartele vizuale, câmpurile personalizate și formulele personalizate.
 • Personalizarea și automatizarea vizualizărilor, tabelelor și rapoartelor de proiect cu ajutorul unor funcții avansate, cum ar fi vizualizările personalizate, câmpurile personalizate și indicatorii grafici.
 • Monitorizarea și gestionarea riscurilor proiectului prin utilizarea instrumentelor de gestionare a riscurilor încorporate în Microsoft Project.
 • Integrarea Microsoft Project cu alte aplicații și servicii, cum ar fi SharePoint și Office 365, pentru o colaborare și o comunicare îmbunătățite.
 • Utilizarea tehnicilor avansate de planificare, inclusiv a calendarelor de sarcini, a termenelor limită și a metodologiei lanțului critic, pentru a optimiza termenele proiectelor.
 • Utilizarea tehnicilor avansate de filtrare, sortare și grupare pentru a analiza datele proiectului și a extrage informații valoroase.
 • Crearea de vizualizări avansate, cum ar fi linii de timp, diagrame Gantt și histograme de resurse, pentru a comunica eficient informațiile despre proiect.

Cerințe preliminare:

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Microsoft Office – Project Part 3

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

200 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

4. Expert

Roluri asociate

Office User

    Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.