Microsoft Office – Project Part 2

Cursul Microsoft Office – Project Part 2 este un program de nivel intermediar conceput pentru a îmbunătăți în continuare abilitățile participanților în utilizarea Microsoft Project pentru planificarea, urmărirea și raportarea proiectelor. Acest curs se bazează pe cunoștințele de bază dobândite în Microsoft Office – Project Partea 1 și explorează caracteristici și tehnici avansate pentru a gestiona eficient proiecte complexe. Participanții vor aprofunda managementul resurselor, planificarea avansată, urmărirea costurilor și capacitățile de raportare oferite de Microsoft Project.

Cui i se adresează?

Cui i se adresează?

Cursul Microsoft Office – Project Part 2 este conceput pentru persoanele care au o bază solidă în Microsoft Project și doresc să își dezvolte în continuare abilitățile de gestionare a proiectelor complexe.

Ce vei învăța?

Ce vei învăța?

La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

  • Să gestioneze eficient resursele proiectului prin optimizarea alocărilor de resurse, rezolvarea supraalocărilor de resurse și echilibrarea sarcinilor de lucru ale resurselor.
  • Să utilizeze tehnici avansate de planificare, cum ar fi planificarea manuală, planificarea bazată pe efort și sarcinile recurente, pentru a reprezenta cu acuratețe termenele de execuție ale proiectului.
  • Monitorizarea costurilor proiectului prin atribuirea de costuri sarcinilor, resurselor și atribuțiilor și prin analiza performanței costurilor proiectului cu ajutorul analizei valorii câștigate.
  • Personalizarea vizualizărilor, tabelelor și filtrelor de proiect pentru a afișa informațiile despre proiect într-un mod semnificativ și relevant.
  • Utilizarea funcțiilor avansate de raportare, inclusiv personalizarea rapoartelor, crearea de tablouri de bord și partajarea informațiilor despre proiect cu părțile interesate.
  • Să analizeze datele proiectului utilizând filtre avansate, tehnici de sortare, grupare și evidențiere.
  • Optimizarea planificărilor de proiect prin analizarea relațiilor dintre sarcini, a constrângerilor și a căilor critice.
  • Crearea și gestionarea liniilor de bază pentru a urmări progresul proiectului în raport cu planurile inițiale.
  • Să importe și să exporte date de proiect în și din alte aplicații, cum ar fi Excel, pentru o mai bună colaborare și analiză a datelor.
  • Utilizarea funcțiilor și instrumentelor avansate din Microsoft Project, cum ar fi macrourile, câmpurile personalizate și vizualizările personalizate, pentru a automatiza sarcinile și a crește productivitatea.

Cerințe preliminare:

Cerințe preliminare:

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Microsoft Office – Project Part 2

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

260 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

2. Associate

Roluri asociate

Office User