Microsoft Office – Project Part 1

Cursul Microsoft Project Part 1 este conceput pentru a oferi participanților abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a planifica, gestiona și urmări eficient proiectele folosind Microsoft Project. Acest curs este special conceput pentru începătorii care au puțină sau chiar nici o experiență anterioară cu software-ul de gestionare a proiectelor. Participanții vor învăța cum să creeze programe de proiect, să aloce resurse, să stabilească dependențe și să urmărească progresul folosind funcțiile și instrumentele puternice oferite de Microsoft Project.

Cui i se adresează?

Cui i se adresează?

Cursul Microsoft Project Partea 1 este ideal pentru persoanele care nu au experiență în domeniul software-ului de gestionare a proiectelor și care doresc să dobândească competențe de bază în utilizarea Microsoft Project.

Ce vei învăța?

Ce vei învăța?

La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

  • Să înțeleagă conceptele fundamentale ale managementului de proiect și modul în care Microsoft Project sprijină planificarea și execuția proiectelor.
  • Să creeze un nou fișier de proiect și să seteze proprietățile proiectului, inclusiv datele de început și de sfârșit, calendarul proiectului și opțiunile proiectului.
  • Să definească sarcinile proiectului, inclusiv numele sarcinilor, duratele, dependențele și constrângerile.
  • Se stabilească relații și dependențe între sarcini utilizând diverse metode, cum ar fi finish-to-start, start-to-start, finish-to-finish și start-to-finish.
  • Alocarea de resurse pentru sarcinile proiectului, inclusiv resurse de muncă, echipamente și materiale.
  • Repartizarea resurselor pe sarcini, definirea disponibilității și a orelor de lucru ale acestora și ajustarea calendarelor de resurse.
  • Utilizarea constrângerilor și a termenelor limită ale sarcinilor pentru a gestiona în mod eficient calendarul proiectului.
  • Optimizarea calendarelor de proiect prin utilizarea analizei traseului critic, a constrângerilor sarcinilor și a nivelării resurselor.
  • Urmărirea progresului proiectului și actualizarea stării sarcinilor, inclusiv înregistrarea datelor efective de început și de sfârșit, a procentajelor de finalizare și a lucrărilor rămase.
  • Generarea de rapoarte de proiect, inclusiv diagrame Gantt, alocarea resurselor și întocmirea de rapoarte de sinteză a proiectului.

Cerințe preliminare:

Cerințe preliminare:

Nu există condiții prealabile specifice pentru acest curs. Cu toate acestea, se recomandă cunoștințe de bază de utilizare a calculatorului și familiarizarea cu suita Microsoft Office pentru a asigura o experiență de învățare fără probleme. O anumită înțelegere a conceptelor și terminologiei de management de proiect ar fi benefică, dar nu este necesară.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Microsoft Office – Project Part 1

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

260 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

1. Entry

Roluri asociate

Office User