Curs Custom Cybersecurity pentru Specialiști IT

Acest curs este conceput special pentru specialiștii IT care doresc să își aprofundeze cunoștințele în domeniul securității cibernetice. Cursul acoperă cele mai recente tehnici și practici de securitate, de la fundamentale la avansate, pentru a asigura apărarea eficientă împotriva amenințărilor cibernetice emergente.

Participanții vor învăța cum să identifice vulnerabilitățile în sistemele IT, să implementeze protocoale de securitate robuste și să gestioneze incidentele de securitate. Programul include atât sesiuni teoretice, cât și exerciții practice, facilitând aplicarea cunoștințelor în scenarii reale.

De asemenea, cursul este personalizat pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui participant, oferind soluții adaptate pentru diferite medii și infrastructuri IT.

Cui i se adresează?

Acest program este destinat profesioniștilor din domeniul IT, inclusiv administratori de sistem, ingineri de rețea, dezvoltatori de software și manageri IT, care doresc să își extindă competențele în securitatea cibernetică. Este ideal pentru cei care lucrează în medii care necesită un nivel înalt de protecție a datelor și a infrastructurilor IT, precum și pentru cei interesați de cele mai noi tendințe în securitatea informatică.

Programul este de asemenea potrivit pentru specialiștii IT care sunt responsabili de conformitatea securității și auditul IT în cadrul organizațiilor lor.

Indiferent de nivelul de experiență anterior, cursul este adaptat pentru a oferi cunoștințe relevante și aplicabile fiecărui participant.

Agenda cursului:

Agenda este customizată în funcție de nevoile specifice ale clientului.

Curs Custom Cybersecurity pentru Specialiști IT

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

Custom

Preț

5000 EUR pe săptămână/persoană

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

        Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.