Webinar Online

Inteligență Artificială și Soluții AI Generative

O Nouă Revoluție în Lumea Digitală

PARTICIPARE GRATUITĂ

 Joi, 26 Octombrie 2023

 10:00 - 14:00

 4 ore de eveniment live

 Online pe Zoom

Pregătește-te de o experiență inedită în universul Inteligenței Artificiale. Pătrunde în algoritmii complexi, în rețelele care stau la baza capacităților AI și descoperă modul în care această tehnologie remodelează și influențează industriile.

Te invităm la un webinar coordonat de profesioniști experimentați și susținut de un speaker pe măsură, ce împărtășesc aceeași pasiune pentru a avansa în înțelegerea inteligenței artificiale. Ia parte la o conversație semnificativă și obține informații esentiale despre cum să valorifici AI-ul pentru a ridica standardele afacerii, a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor și pentru a rămâne în fruntea tehnologiei.

Acest webinar te va echipa cu cunoștințele și perspectivele necesare pentru a naviga în domeniul inteligenței artificiale cu încredere.

Speaker: Cristian Lefter

Cristian Lefter, formator certificat Microsoft cu o recunoaștere extinsă în domeniu, combină o expertiză solidă în tehnologiile Microsoft cu o carieră didactică impresionantă de peste două decenii în informatică. În plus față de specializarea sa în produsele Microsoft, Dl. Lefter s-a distins și prin capacitatea sa de a integra și promova inovații tehnologice emergente, având în portofoliu tehnologii avangardiste precum OpenAI GPT-2, GitHub Copilot, MidJourney, Amazon Whisperer și Google Bard.

Cum se va desfășura webinar-ul?

Partea 1: Fundamentele Inteligenței Artificiale
 • Definirea Conceptului: Ce este inteligența artificială (AI)?
 • Categorii AI: Diversele tipuri și forme ale AI.
 • Privire asupra Generative AI: Ce este și care este potențialul său?
 • Aplicațiile Generative AI: Cum sunt ele utilizate în industrii diferite?
 • Analiza Riscurilor: Provocările și implicațiile adoptării Generative AI.
Partea a 2-a: Dezvoltarea de soluții AI generative cu Azure OpenAI Service
 • Introducere în Azure OpenAI Service: Prezentare generală și funcționalități.
 • Platforma Azure OpenAI Studio: Un instrument esențial pentru dezvoltarea aplicațiilor AI.
 • Panorama Modelului AI: O prezentare a tipurilor de modele disponibile.
 • Aplicație Practică: Demonstrații și exemple de utilizare în scenarii reale.

De ce să participi?

Perspective de expert: Obține cunoștințe de ultimă oră și informații de la lideri din industrie și practicieni experimentați în domeniul inteligenței artificiale. Învață de la cei mai buni pentru a rămâne în frunte.

Înțelegere îmbunătățită: Ridică înțelegerea inteligenței artificiale la înălțimi fără precedent. Descoperă profunzimea principiilor fundamentale, a algoritmilor și a aplicațiilor AI, permițându-ți să iei decizii și să aduci contribuții importante în dezvoltarea profesională.

Oportunități de networking: Intră în contact cu o audiență diversă și influentă de profesioniști, academicieni și entuziaști care îți împărtășesc pasiunea pentru AI. Creează conexiuni valoroase, fă schimb de idei și extinde-ți rețeaua profesională.

Pregătirea pentru viitor: Echipează-te cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a prospera într-o lume bazată pe AI. Rămâi în prima linie a inovației tehnologice, poziționându-te ca un atu pentru organizația ta și asigurându-ți relevanța carierei pe termen lung.

Certificat de participare: Primești un certificat prestigios de participare la finalizarea webinarului. Această certificare îți poate îmbunătăți profilul profesional, demonstrând angajamentul tău față de învățarea continuă și expertiza în domeniul AI în fața potențialilor angajatori sau colaboratori.

Fără costuri: Acest webinar este complet gratuit - o oportunitate unică de a îți îmbunătăți cunoștințele despre AI.

Cine ar trebui să participe?

 • Profesioniști IT
 • Managerii de proiect
 • Lideri de echipă
 • Cercetători de date
 • Dezvoltatorii
 • Entuziaști AI

Nu rata această oportunitate excepțională de învățare! Rezervă-ți locul acum și pătrunde în lumea captivantă a inteligenței artificiale, în timp ce vom trasa împreună cursul pentru un viitor alimentat de cunoaștere, inovație și posibilități nelimitate ale AI-ului.

Locuri disponibile în număr limitat. Înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul.

Îți multumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre!

Numărul maxim de participanți a fost atins. Te așteptăm cu drag la următoarele evenimente!

Înscrie-te GRatuit