CompTIA CySA+

Acest curs a fost creat pentru practicienii în securitate cibernetică care îndeplinesc funcții legate de protecția sistemelor de informații asigurând disponibilitatea, integritatea, autentificarea, confidențialitatea și non-repudierea acestora. Cursul pune accent pe cunoștințele, abilitățile și calificarea necesare pentru apărarea sistemelor de informații într-un context de securitate cibernetică, inclusiv protecția, procese de detectare, analiză, investigație și răspuns.

Acest curs este destinat studenților care se pregătesc pentru examenul de certificare CompTIA CySA+ CS0-002.

Examenul CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) este singura certificare intermediară de analist de securitate cibernetică cu întrebări bazate pe performanță care acoperă analiza de securitate, detectarea intruziunii și răspuns. CySA+ este cea mai actualizată certificare de analist de securitate care acoperă amenințările persistente avansate într-un mediu de securitate cibernetică. Abilitățile de analiză comportamentală acoperite de certificarea CompTIA CySA+ identifică și combate malware-ul și amenințările persistente avansate, rezultând o vizibilitate mai bună a amenințărilor pe o suprafață largă de atac, concentrându-se pe caracteristicile rețelei, inclusiv pe rețeaua interioară a unei organizații.

Cui i se adresează?

Cui i se adresează?

Acest curs este esențial pentru profesioniștii IT care doresc să obțină abilitățile de analist de securitate care sunt necesare în ceea ce privește detectarea și răspunsul la intruziuni și este recomandat celor care îndeplinesc roluri precum analist de securitate (analist SOC Nivel II, monitorizarea securității), analist informații amenințări, inginer securitate, analist securitate aplicație, răspuns la incident sau gestionare, analist de conformitate.

Ce vei învăța?

Ce vei învăța?

După finalizarea acestui curs, studenții vor ști să:

 • configureze și sa utilizeze instrumentele de detectare a amenințărilor
 • sugereze măsuri de prevenire.
 • gestioneze riscurile și vulnerabilitățile
 • înteleagă rolurile, responsabilitățile și cadrul de securitate
 • efectueze analiza datelor și interpretarea rezultatelor
 • evite, sa prevină și sa răspundă la incidentele de securitate
 • inteleagă arhitectura, politicile și procedurile de securitate
 • securizeze și sa protejeze mai bine aplicațiile și sistemele

Cerințe preliminare:

Cerințe preliminare:

Deși nu este o cerința oblișatorie, înainte de a obține o certificare Cysa+, CompTIA recomanda ca studenții sa dobândească certificările Network+, Security+ sau cunoștințe echivalente și un minim de 3-4 ani de practica in securitate informațiilor sau experiență conexă.

CySA+ este destinat să urmeze CompTIA Security+ sau o experiență echivalentă și are un accent tehnic, practic.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Programe de certificare

CompTIA CySA+

Detalii curs

Durată

5
zile

Preț

nespecificat

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Intermediate

   Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
   DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

    Menu