Livrăm cursuri în clase virtuale

livram-clase-virtuale-bittnet

Flexibilitatea și atitudinea orientată către client ne-au învățat să ne adaptăm din mers în situații neprevăzute. Un loc de muncă modern evoluează cu viteză, cu echipe distribuite în diferite zone geografice, modele de afaceri noi, iar instrumentele digitale potrivite conectează și sprijină angajații, oriunde s-ar afla, pentru a încuraja educația, productivitatea, implicarea și colaborarea.

predare-intructor-led-vs-training-live-virtual-bittnet

Folosindu-ne de puterea tehnologiei pe care Grupul Bittnet o are la dispoziție și experiența de ani de zile a echipei de traineri, ne dorim ca în lumina evenimentelor recente să oferim acces neîntrerupt procesului de educație, atât de valoros pentru dezvoltarea ca profesioniști a clienților noștri! Ca măsură suplimentară pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 am transferat toate livrarile din “clasă cu instructor” în livrări de tip “live virtual” prin intermediul soluțiilor Microsoft Teams și Cisco Webex Training.

Soluțiile permit participanților să se conecteze de la distanță la clasa virtuală, fiind proiectată special să ofere un proces educațional complex, profesional și interactiv, cât mai apropiat de un training în clasă, în același timp limitând numărul de interacțiuni fizice directe și eliminarea expunerii participanților la zone aglomerate. Cursanții pot pune întrebări instructorului și discuta în grup temele lansate de instructor sau pot fi evaluați la final de training, totul în mediul online.

Ce le este necesar cursanților pentru a participa la un astfel de curs live virtual?

  • conexiune la internet
  • recomandăm un laptop, dar se poate folosi și o tabletă ori telefon cu ecran mai mare
  • instalarea aplicațiilor Microsoft Teams și Cisco Webex Training nu este obligatorie, accesul se poate face și din browser în baza emailului de participare la curs.

Pașii necesari conectării la o sesiune prin Cisco Webex Training pot fi urmăriți aici.

Clienții noștri au o importanță primordială și sunt întotdeauna prioritatea noastră, iar în această perioadă gândim fiecare aspect astfel încât să nu pierdem din vedere nicio acțiune care ar putea limita riscurile și expunerea la virusul COVID-19 a participanților la cursurile noastre.

Vrem să vă asigurăm că dedicăm o atenție specială asupra spațiilor în care se desfășoară cursurile la sediul Bittnet și am luat toate măsurile de siguranță care se impun într-o astfel de situație, astfel încât participanții să se afle într-un mediu cât mai sigur, curat și dezinfectat:

  • colaborăm cu o echipă care igienizează zilnic sălile de training în care se desfășoară cursurile, precum și obiectele din interior: tastatură, mouse etc.;
  • fiecare sală de curs este prevăzută cu gel antibacterian cu eficiență antimicrobiană foarte puternică, cu spectru de acțiune ridicat în cazul infecțiilor virale, astfel încât fiecare cursant să aibă acces la dezinfectarea corectă a mâinilor;
  • am extins la sediu modalitățile de informare a participanților privind infecția cu noul coronavirus, măsurile de prevenire individuale care trebuie luate;
  • spațiile adiacente sălilor de curs sunt, de asemenea, dezinfectate temeinic la fiecare început de zi și sunt prevăzute cu gel antibacterian.

Dacă aveți o echipă internă care livrează training colegilor tăi și vreți să vă luați toate măsurile de prevenție în ceea ce privește minimizarea posibilelor efecte generate de COVID-19, te ajutăm să te folosești de tehnologia  Microsoft Teams sau Cisco Webex.

Sunt soluții folosite și testate de echipa Bittnet de-a lungul timpului și venim în sprijinul vostru cu training gratuit în instalarea și utilizarea soluției.

Completează formularul până pe 31 martie și conectează-te de la distanță cu colegii tăi.

 

Echipa noastră este aici să răspundă tuturor întrebărilor care pot apărea în legătură cu acest subiect.

Le poți adresa pe askformore@bittnet.ro.

Consultantul nostru te poate ajuta:

Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00.

    New call-to-action