participare gratuită

Webinar ITIL® - De la Teorie la Practică

Află cum ITIL® 4 ghidează inovația și agilitatea în serviciile IT

Studii de caz reale aplicabile pe industrii multiple

Dată
Joi, 14 Martie 2024
Oră
15:00
Durată
90 de minute
Locație
Online, pe Zoom

Descoperă secretele eficienței organizaționale cu ITIL® 4! Află cum acest cadru revoluționar poate transforma teoria în practică, optimizând procesele și crescând performanța operațională în era digitală. Alătură-te webinar-ului nostru pentru a explora avantajele concrete ale ITIL® 4 și pentru a înțelege cum această versiune actualizată poate fi cheia succesului în lumea serviciilor IT contemporane.

Te invităm la o sesiune interactivă de învățare despre ITIL® 4, moderată de un speaker cu o vastă experiență în domeniul serviciilor IT. Alătură-te nouă pentru a descoperi cum ITIL® 4 devine un catalizator pentru succesul operațional și inovație, și cum poți valorifica avantajele sale în activitatea ta zilnică, adaptându-te la schimbările rapide din tehnologie și managementul serviciilor IT.

Speaker: Adrian Bunea

Adrian Bunea este un trainer cu o experiență vastă, acumulată în peste 11 ani de proiecte de succes în domeniul IT și peste 10 ani de experiență în calitate de trainer si practician ITIL®, cu peste 1000 de cursanți.

Adrian are o istorie demonstrată de performanță în gestionarea eficientă a proiectelor și proceselor comune IT- business, îmbinând expertiza sa în infrastructurile IT și cunoștințele profunde despre metodologia ITIL®.

Teme abordate în cadrul webinar-ului:

 • Introducerea speaker-ului, obiectivele webinar-ului și o trecere în revistă a evoluției ITIL® până la ITIL® 4, subliniind importanța sa pentru adaptarea la schimbările din managementul serviciilor IT.
 • Explorarea modului în care ITIL® 4 sprijină excelența operațională și inovația, facilitând transformarea digitală și alinierea IT-ului cu obiectivele de afaceri.
 • Prezentarea succintă a principiilor fundamentale și a celor patru dimensiuni, evidențiind relevanța și aplicabilitatea lor în contexte organizaționale diverse.
 • Analiza unor studii de caz concrete care demonstrează aplicarea ITIL® 4 în îmbunătățirea gestionării serviciilor IT și impactul real observat în organizații.
 • Prezentarea structurii și conținutului cursului ITIL® 4 Foundation, împreună cu beneficiile pentru profesioniștii IT.
 • Sesiune finală dedicată întrebărilor și răspunsurilor.

De ce să participi la acest webinar:

Experiențe Reale și Abordare Concretă

Studiile de caz prezentate și exemplele concrete îți oferă oportunitatea de a te inspira din experiențele practice ale altor organizații și de a dezvolta o viziune clară asupra modului în care ITIL® 4 poate aduce schimbări pozitive. În plus, vei descoperi strategii aplicabile direct în activitatea ta cotidiană.

Pregătirea Organizației pentru Viitor

Acest webinar îți va oferi o viziune clară asupra direcțiilor și inovațiilor emergente în managementul serviciilor IT, ajutându-te să înțelegi ce pași trebuie urmați pentru a pregăti organizația pentru viitor.

Acces Gratuit

Participând, ai acces gratuit la informații valoroase despre ITIL® 4, obținând o perspectivă detaliată asupra principiilor și beneficiilor acestei metodologii.

Trainer Expert

Vei avea șansa de a interacționa în mod direct cu speaker-ul nostru, expert certificat ITIL®. Această oportunitate oferă posibilitatea de a adresa întrebări, de a obține clarificări și de a înțelege mai profund conceptele și practicile ITIL® 4.

Certificat de Participare

La finalul webinar-ului vei primi un certificat de participare, atestând implicarea ta activă în această oportunitate de învățare și interacțiune profesională.

Cine ar trebui să participe la acest webinar?

 • Profesioniști IT
 • Manageri IT
 • Specialiști în managementul serviciilor
 • Profesioniști în cercetare și dezvoltare
 • Manageri de proiect
 • Oricine este interesat de dezvoltare profesională

Nu rata această oportunitate excepțională de învățare! Numărul de locuri este limitat, așa că rezervă-ți locul acum și îmbogățește-ți cunoștințele cu perspectivele practice și strategiile aplicabile din lumea ITIL® 4.

Îți mulțumim pentru interesul acordat evenimentelor noastre!

Numărul maxim de participanți a fost atins. Te așteptăm cu drag la următoarele evenimente!

© 2024 Bittnet. Toate drepturile rezervate.