CURS ONLINE GRATUIT

ACREDITARE RECUNOSCUTĂ ȘI DIPLOMĂ

Copilot pentru Microsoft 365

Accelerează eficiența organizațională cu ajutorul Inteligenței Artificiale
Dată
Miercuri, 29 Mai 2024
Oră
10:00 – 13:00
Durată
3 ore
Locație
Online, pe Zoom

Dacă ești interesat să-ți dezvolți competențele în utilizarea eficientă a Copilot-ului pentru 365, te invităm să participi la acest curs Microsoft gratuit. La finalul cursului, vei obține două trofee Microsoft, care vor certifica cunoștințele acumulate și pe care le poți împărtăși pe LinkedIn sau alte rețele sociale pentru a-ți evidenția noua expertiză.

Cu Microsoft Copilot, intri în era inteligenței artificiale de ultimă generație, care redefinește modul în care lucrăm în organizații: eficient, creativ și productiv. Ai propriul tău asistent personal AI în aplicațiile Microsoft 365, cu care interacționezi pentru a primi cea mai bună asistență posibilă. Secretul acestui asistent personal este comunicarea: cu cât comunici mai bine și mai prompt, cu atât vei primi o asistență mai bună.

Trainer: Lucian Constantin

Trainer-ul nostru, Lucian Constantin, este un formator certificat Microsoft, cu o expertiză vastă în tehnologiile Microsoft și o pasiune profundă pentru inteligența artificială.

Cu o carieră didactică de peste două decenii în domeniul IT, Lucian este pregătit să îți demonstreze capacitățile Copilot-ului pentru 365 și să te învețe cum să-l utilizezi în mod eficient.

Teme abordate în cadrul cursului:

Află ce este Copilot pentru Microsoft 365 și cum funcționează, descoperind caracteristicile și capacitățile sale cheie, precum și avantajele utilizării acestuia.

Aprofundează utilizarea Copilot-ului în diferite scenarii de lucru. Vei învăța să optimizezi gestionarea emailurilor, calendarului și crearea automată de conținut, descoperind astfel felul în care Copilot-ul se integrează în fluxul tău de muncă zilnic.

Descoperă arta de a formula prompturi care îmbunătățesc capacitatea Copilot-ului de a răspunde nevoilor tale. Vei dobândi cunoștințe despre principiile fundamentale și vor fi exemplificate diferite tehnici de scriere a prompt-urilor, adaptate la aplicațiile Microsoft 365.

Adresează întrebări și discută direct cu trainer-ul Lucian Constantin. Această sesiune este dedicată clarificării oricăror nelămuriri și aprofundării discuțiilor pe temele abordate.

Împreună cu trainer-ul, vei recapitula cele mai importante aspecte din curs și vei explora diverse moduri în care poți aplica cunoștințele acumulate despre Copilot în activitățile tale zilnice. Vei primi de asemenea sugestii pentru continuarea călătoriei tale în utilizarea și implementarea Copilot-ului.

De ce să participi?

10% Reducere

Beneficiezi de o reducere de 10% la orice curs Microsoft de Inteligență Artificială din portofoliul Bittnet.

Trofeu Microsoft

Obții 2 trofee oficiale Microsoft Copilot, pe care le poți utiliza pentru a-ți evidenția cunoștințele în utilizarea Copilotului pentru 365.

Diplomă de Participare

Primești o diplomă care atestă participarea la acest curs.

Consultanță Personalizată

Interacționezi cu trainer-ul Lucian Constantin pentru clarificări și pentru a primi răspunsuri la întrebările pe care le ai despre Copilot.

Curs Gratuit

Explorezi funcționalitățile esențiale ale Copilot-ului pentru 365 într-o sesiune interactivă.

Comunitate de Profesioniști

Te conectezi cu alți pasionați de tehnologie pentru a explora împreună noile tendințe în AI.

Cui se adresează evenimentul?

Acest curs se adresează întregului personal din cadrul organizației, de la manageri la angajații pasionați de tehnologie, care doresc să exploreze cum poate transforma inteligența artificială modul în care lucrăm.

Indiferent dacă ești începător în utilizarea acestui instrument sau ai deja experiență, acest curs îți oferă oportunitatea de a dobândi cunoștințe valoroase și de a-ți îmbunătăți abilitățile în utilizarea Copilot-ului în activitățile tale zilnice.

Rezervă-ți locul acum, locurile sunt limitate!

Pregătește-te să îți transformi modul de lucru și să îți sporești competențele în utilizarea noilor tehnologii!

Rezervă-ți Locul Acum

© 2024 Bittnet. Toate drepturile rezervate.