Microsoft Azure Cloud Master

Platforma cloud Micro​soft Azure este unul dintre cele mai flexibile, rentabile 
și fiabile produse de pe piața serviciilor cloud din prezent.

Fie că organizația dumneavoastră dorește să dezvolte competențe privind modul de creare și implementare a aplicațiilor cloud sau să înțeleagă conceptele fundamentale de cloud computing, cursurile Microsoft Azure oferite de Bittent Training, vă ajută să valorificați la maxim potențialul mediului cloud. 

Cursurile noastre Azure, bazate pe roluri, pot oferi echipei ​dumneavoastră competențele de rețea, de computing, de analiză și de stocare a datelor de care are nevoie pentru a reuși.

Cu programul nostru de formare practică Microsoft Azure, veți ajunge să 
stăpâniți platforma Azure și să îmbunătățiți productivitatea și eficiența echipelor 
dumneavoastră.

VIZIONAȚI OFERTA DE CURSURI

De ce folosesc organizațiile Microsoft Azure?

Scalabil

Se adaptează la cerere, pentru a se plia pe nevoile afacerii dumneavoastră, ceea ce îl face ideal pentru organizațiile care se confruntă cu fluctuații ale cererii.

Oferă tool-uri de automatizare

Accelerează timpul de valorificare prin implementarea și dezvoltarea de noi aplicații în ritm alert cu ajutorul instrumentelor predefinite și a soluțiilor automatizate.

Oferă securitate sporită

Microsoft Azure dispune de o gamă largă de politici, tehnologii, controale și competențe tehnologice care oferă o securitate mai bună, atât fizică, cât și digitală, decât ar putea realiza majoritatea companiilor în mod independent.

Flexibil

Accesarea mai multor resurse necesită doar un simplu click pentru a crește nivelul de servicii, iar companiile sunt libere să reducă aceste niveluri de servicii mai ridicate atunci când nu mai au nevoie de stocarea, calculul sau asistența suplimentară.

Care sunt beneficiile certificării Microsoft Azure pentru angajați​?

Aplicație practică

Cărțile și ghidurile învață multe concepte teoretice, dar un program de educație acreditat vă învață cum să dezvoltați și să construiți soluții Microsoft Azure. Astfel, certificarea este o modalitate excelentă pentru un profesionist de a pune în practică implementarea soluțiilor Big Data Analytics.

Validare

Obținerea unei certificări Azure nu este floare la ureche. Nivelul de angajament necesar pentru a studia și a deveni certificat este de neegalat. Aceasta arată cât de dedicat sunteți ca profesionist și vă ajută să vă evidențiați în mod corespunzător.

Cunoștințe esențiale

Dobândiți cunoștințe de bază, dar și aprofundate privind conceptele de cloud, serviciile Azure de bază, securitatea, confidențialitatea și conformitatea.

Costuri IT reduse

În calitate de profesionist certificat Azure, puteți reduce costurile IT în cadrul companiei dumneavoastră prin scalarea și gestionarea eficientă a activelor găzduite. 

Oferta Bittnet Training de cursuri Microsoft Azure

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals

Voucher certificare inclusAcest curs va oferi cunoștințe de bază privind conceptele de cloud, serviciile Azure de bază, precum și caracteristicile și instrumentele de management și guvernanță Azure.

240.00

1 zi

Solicitați informații

AZ-104: Microsoft Azure Administrator

Voucher certificare inclus

Cursul Microsoft AZ-104 – Microsoft Azure Administrator îi învață pe profesioniștii IT cum să administreze infrastructura Azure, cum să configureze rețele virtuale și cum să implementeze soluții de stocare a datelor în Azure.


1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure

Voucher certificare inclus

Microsoft Azure Developer Associate este o certificare care validează expertiza persoanelor în proiectarea, construirea, testarea și întreținerea aplicațiilor și soluțiilor cloud scalabile pe Microsoft Azure. Obținerea acestei certificări îi va ajuta pe cursanți să dobândească experiență în construirea de soluții scalabile prin intermediul ofertelor Microsoft Azure și să devină Azure Developers.

1,200.00

5 zile

Solicitați informații

AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies

Voucher certificare inclus

Inginerii de securitate Azure creează politici de securitate Azure care securizează identitatea, accesul, datele, aplicațiile și rețelele în mediile cloud și hibride, ca parte a unei arhitecturi end-to-end. Dobândirea calificării Microsoft Azure Security Engineer îi va ajuta pe cursanți să își continue cariera în domeniul securității în cloud.1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-400: Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions

Voucher certificare inclus

Certificarea Microsoft DevOps Engineer validează abilitatea de a combina oameni, procese și tehnologii pentru a livra în mod continuu produse și servicii valoroase care să răspundă nevoilor utilizatorilor finali și obiectivelor de afaceri. Obținerea acestei calificări îi va ajuta să obțină profiluri de muncă de nivel superior în domeniul Cloud Computing și IT.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions

Voucher certificare inclus

Obținerea titlului Azure Network Engineer Associate validează competențele și expertiza în domeniu în planificarea, implementarea și întreținerea soluțiilor de rețea Azure, inclusiv rețele hibride, conectivitate, rutare, securitate și acces privat la serviciile Azure. 720.00

3 zile

Solicitați informații

AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub

Voucher certificare inclus

Candidații pentru certificarea Azure Stack Hub Operator Associate sunt administratori Azure sau operatori Azure Stack Hub care oferă servicii cloud utilizatorilor finali sau clienților din propriul centru de date folosind Azure Stack Hub. Responsabilitățile lor constau în planificarea, implementarea, împachetarea, actualizarea și întreținerea infrastructurii Azure Stack Hub. 

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure

Voucher certificare inclus

Obținerea certificatului Windows Server Hybrid Administrator Associate validează expertiza în materie de configurare și gestionare a sarcinilor de lucru ale platformei Windows Server on-premise, hibride și de infrastructură ca serviciu (IaaS). Pentru obținerea acestei certificări este necesar și examenul AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services

Voucher certificare inclus

Obținerea certificatului Windows Server Hybrid Administrator Associate validează expertiza în materie de configurare și gestionare a sarcinilor de lucru ale platformei Windows Server on-premise, hibride și de infrastructură ca serviciu (IaaS). Pentru obținerea acestei certificări este necesar și examenul AZ-800: ​Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-140: Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop

Voucher certificare inclus

Obținerea certificatului Microsoft Certified: Azure Virtual Desktop Specialty validează expertiza în materie de planificare, furnizare și gestionare a experiențelor de desktop virtual și a aplicațiilor la distanță pentru orice dispozitiv în Azure. Candidații înțeleg tehnologiile de infrastructură de desktop virtual on-premise în ceea ce privește migrarea către Azure Virtual Desktop. 

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-305: Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Voucher certificare inclus

Obținerea certificării Azure Solutions Architect Expert demonstrează expertiza de proiectare a soluțiilor cloud și hibride care rulează pe Microsoft Azure, inclusiv în ceea ce privește calculul, rețeaua, stocarea, monitorizarea și securitatea. Candidații au experiență și cunoștințe avansate în domeniul operațiunilor IT.1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals

Voucher certificare inclus

Microsoft Azure AI Fundamentals este o certificare care validează înțelegerea esențială a AI și Machine Learning. Obținerea certificării Azure AI Fundamentals îi va ajuta pe cursanți la productivitate și eficiență și le va impulsiona creșterea în carieră.
240.00

1 zi

Solicitați informații

DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals

Voucher certificare inclus

Cei care obțin certificarea Azure Data Fundamentals demonstrează cunoștințe fundamentale despre conceptele de bază ale datelor și despre modul în care acestea sunt implementate cu ajutorul serviciilor de date Microsoft Azure.

240.00

1 zi

Solicitați informații

AI-102: Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution

Voucher certificare inclus

Certificarea Azure AI Engineer Associate verifică prezența abilităților necesare pentru a crea, gestiona și implementa soluții de inteligență artificială utilizând Azure Cognitive Services, Cognitive Search și Microsoft Bot Framework.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

DP-100: Designing and Implementing a Data Science solution on Azure 

Voucher certificare inclus

Obținerea certificării Azure Data Scientist Associate validează abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica tehnicile de învățare automată din Azure pentru a pregăti, evalua și implementa modele care să rezolve probleme de afaceri.
1000.00

4 zile

Solicitați informații

DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure

Voucher certificare inclus

Obținerea certificării Azure Data Engineer Associate validează abilitățile și expertiza în integrarea, transformarea și consolidarea datelor din diverse sisteme de date structurate și nestructurate în structuri adecvate pentru crearea de soluții de analiză. Candidații au cunoștințe solide de limbaje de procesare a datelor, cum ar fi SQL, Python sau Scala.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

DP-300: Administering Relational Databases on Microsoft Azure
 

Voucher certificare inclus

Certificarea Azure Database Administrator Associate validează abilitățile necesare pentru a implementa și gestiona aspectele operaționale ale soluțiilor de platforme de date hibride și native în cloud construite pe serviciile de date Microsoft Azure și Microsoft SQL Server. Administratorul de baze de date Azure utilizează o varietate de metode și instrumente pentru a efectua operațiunile zilnice, inclusiv aplicarea cunoștințelor de utilizare a T-SQL.

1,000.00

4 zile

Solicitați informații

AZ-120: Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads 

Voucher certificare inclus

Obținerea certificării Azure Virtual Desktop Specialty validează experiența și cunoștințele despre peisajul sistemului SAP și standardele din industrie specifice migrării sau integrării inițiale și operării pe termen lung a unei soluții SAP pe Microsoft Azure.

720.00

3 zile

Solicitați informații

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer

Voucher certificare inclus

Obținerea certificării Microsoft Certified: Azure IoT Developer Specialty validează experiența și cunoștințele pentru implementarea și codificarea necesară pentru a crea și întreține partea de cloud și edge a unei soluții IoT.


1,000.00

4 zile

Solicitați informații

Oferte de pachete

Experții noștri în formare au alcătuit o gamă de pachete de cursuri Microsoft Azure menite să vă ajute în accelerarea afacerii și carierei. Pachetele constau în mini trasee de învățare pentru cele mai bune calificări Azure și vă permit să achiziționați mai multe cursuri la un preț redus.

Nu sunteți sigur ce cursuri sau pachete de cursuri să alegeți?
Planificați o discuție cu noi!

Dacă nu sunteți sigur ce cursuri sau pachet de cursuri vi s-ar potrivi sau doriți un program de training IT personalizat,
vă rugăm să contactați un consultant Bittnet printr-un click pe butonul de mai jos și împreună vom găsi soluția potrivită.

Planificați o discuție cu un consultant

De ce este Bittnet Training furnizorul de formare în IT potrivit pentru dumneavoastră?

Experiență vastă

Cu o experiență de peste 20 de ani în organizarea și livrarea atât a cursurilor de IT oficiale, cât și a celor personalizate putem acoperi cu succes toate tipurile de nevoi organizaționale.

Instructori acreditați

Toți instructorii noștri sunt acreditați Microsoft și au ani buni de experiență în satisfacerea nevoilor specifice ale clienților și în furnizarea unei calități de învățare excepționale.

În pas cu tehnologia

Indiferent de tehnologiile sau platformele alese, Bittnet Training vă poate ajuta să dobândiți cunoștințe complete în toate sectoarele IT de ultimă oră.

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 1 zi
• Preț: 240 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-104: Microsoft Azure Administrator
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 5 zile
• Preț: 1200 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-400: Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-140: Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-305: Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 1 zi
• Preț: 240 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 1 zi
• Preț: 240 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AI-102: Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

DP-100: Designing and Implementing a Data Science solution on Azure
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 3 zile
• Preț: 720 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

DP-300: Administering Relational Databases on Microsoft Azure
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-120: Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer
• Voucher de certificare inclus
• Durată curs: 4 zile
• Preț: 1000 EUR

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure Administrator
• Preț pachet: 1115 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
• AZ-104: Microsoft Azure Administrator

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure Security Engineer
• Preț pachet: 1115 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
• AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure Developer
• Preț pachet: 1295 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
• AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure AI Engineer
• Preț pachet: 1115 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals
• AI-102: Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure Data Engineer
• Preț pachet: 1115 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals
• DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Microsoft Azure Database Administrator
• Preț pachet: 1115 EUR
• Voucher de certificare la alegere
• DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals
• DP-300: Administering Relational Databases on Microsoft Azure

Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii:

Planificați o discuție cu un consultant
Lasați-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta pentru a discuta mai multe detalii: