Spring into action și intră în comunitatea BittNation!

Fiecare primăvară aduce bucuria unui nou început! Pentru noi acest lucru înseamnă demararea unei comunități online, dedicată în exclusivitate vouă, participanților la cursurile noastre!

Colegii tăi, precum și trainerii pe care i-ai avut la clasă, sunt parte din comunitatea BittNation și te așteaptă pe Facebook și LinkedIn cu o atmosferă infinIT de pozitivă.

Am creat comunitatea BittNation pentru a le oferi membrilor o modalitate de a-și accelera ideile și proiectele și de a avea acces, printre altele, la o serie de beneficii:

  • propriul grup de mastermind – trainerii noștri sunt aici, pregătiți să îți ofere feedback și sfaturi utile în legatură cu obiectivele și provocările tale de learning;
  • cele mai noi informații din IT și alte domenii care pot fi în zona ta de interes sau printre pasiunile tale;
  • o șansă de a-ți extinde rețeaua profesională și personală și de a-ți spori oportunitățile în carieră prin relațiile pe care le vei dezvolta aici cu ceilalți specialiști IT;
  • concursuri cu premii inedite și interesante pentru pasionații de IT.

Intră în grupul de Facebook

și în grupul de Linkedin.

Intră în comunitatea BITTNATION și poți câștiga o tabletă de ultimă generație:

Apple iPad 7 2019, 10.2 inch, 32 GB, WiFi
care să te ajute să fii mereu conectat la educație.

Conectează-te cu oameni cu aceleași preocupări pentru educație ca și tine! Poți accesa regulamentul complet al campaniei aici. Mult succes!
Campania se desfășoară până la data de 31 mai 2020.