Suportul tehnic al centrului regional Lufkin Industries asigurat de Bittnet Systems

Lufkin Industries este unul din proiectele noastre de referință de a cărui infrastructură IT ne-am ocupat încă de la instalarea companiei în România. Este genul de companie cu care îți face plăcere să lucrezi pentru că te lasă să îți faci treaba așa cum știi tu mai bine și care nu face rabat de calitate.

Miercuri, 19 iunie, compania a inaugurat fabrica de la Aricestii Rahtivani din județul Prahova. Este cea mai mare investiție pe care americanii au făcut-o  până acum în valoare de 140 milioane dolari, fabrica din județul Prahova urmând a deveni centrul strategic regional al Lufkin.

DSC01999(1)

Prin deschiderea fabricii de la Aricestii Rahtivani unde va avea loc procesul de producție a unităților de pompare, a sistemelor automatizate, a pompelor de gaz cu tijă și piston sau a cofrajelor de fundații, texanii de la Lufkin au pătruns pentru prima dată pe piața europeană de profil.

Reprezentanții companiei au apreciat în mod deosebit calitatea și priceperea angajaților departamentului IT care au susținut creșterea și dezvoltarea fabricii la acest nivel. Afirmăm cu bucurie că cea mai mare parte a angajaților au fost și sunt instruiți de trainerii Bittnet Systems. In plus, Bittnet asigura suportul tehnic al fabricii din România și din toată regiunea EMEA.

Mai multe informații despre fabrica din România puteți citi AICI.