IT Training Fest București ediția a 4-a

Bittnet IT Training Fest banner

Nu vă faceți planuri în perioada 18-20 Septembrie deoarece vă propunem să participați la singurul eveniment de training IT, hands-on, din România!

IT Training Fest (ITTF) vă propune multiple sesiuni de training pe vendori recunoscuți în compania unor traineri certificați la nivel internațional și cu o experiență vastă.

Evenimentul se va desfășura la sediul Bittnet din București (Iuliu Maniu 7-11) astfel:

 • 3 zile (18-20 Septembrie)
 • 3 intervale orare diferite (10-13, 14-17, 18-21)
 • 4 săli diferite

Vă propunem un maraton de 32 de sesiuni unice hands-on care abordează teme dintre cele mai noi și inovatoare din industria IT! Acestea fac parte din curricula oficială a cursurilor și sunt de mare actualitate și importanță în domeniul IT-ului. Nu trebuie să ratați ocazia de a testa direct cele mai noi tehnolgii sau de a pune întrebări unor specialiști ai domeniului.

Ediția a patra IT Training Fest vă oferă posibilitatea să vă înscrieți la sesiuni de CISCO, Veeam, VMware, Dell, Linux, Agile, Microsoft, Juniper și FireEye.

Printre trainerii prezenți vei avea ocazia să discuți probleme de actualitate cu:

 • Bogdan Cetinoiu, deținător al certificării CCIE #26868, una din cele mai apreciate certificări internaționale
 • Călin Damian, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați traineri de VMware din România
 • Alexandru Ana, câștigătorul premiului de cel mai bun instructor în cadrul competiției pentru instructori CCNA din spațiul EEM în 2008
 • Sorin Bogriceanu, exper pe Data Center, Unified Communications și VMware
 • Ioan Goian, deținător al certificărilor Cisco Certified Network Associate și Cisco Certified Academy Instructor
 • Mihai Dumitrașcu, deținător al certificărilor Cisco Certified Network Associate, Cisco Certified Network Associate Wireless, Cisco Wireless Specialist și Cisco Certified Academy Instructor
 • Tomislav Loparic, specialist IT cu peste 20 de ani de experiență și deținător al certificărilor Microsoft Certified IT Professional, IBM Certified Storage Specialist și IBM Certified Systems Expert
 • George Chiorescu, Systems Engineer la FireEye cu o experiență de peste 10 ani în IT
 • Bogdan Șileanu, Network Solution Designer la IBM România și expert pe CISCO, Juniper, Arista, Vyatta și HP Procurve

IT Training Fest este un eveniment de tradiție pentru noi, Bittnet Systems. De la un an la altul ITTF a început să se desfășoare și în țară, în orașe precum Cluj-Napoca sau Timișoara. Ne propunem ca până la finalul anului 2014 să replicăm evenimentul din nou la Cluj și să fim prezenți pentru prima data la Iași.

A patra ediție IT Training Fest de la București se desfășoară cu sprijinul partenerilor Cisco, Veeam, Temperfield, Academia Credis, Colors in Projects și FireEye.

Nu trebuie să ratați această oportunitate! Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Accesați site-ul www.ittf.ro sau ne puteți scrie la marketing@bittnetsystems.ro pentru mai multe informații sau pentru a vă rezerva un loc.

Vă așteptăm să vă alăturați acestui eveniment unic în lumea IT-ului din România!