De sase ani la Cisco Connect

Cisco Connect 2015 banner

Cum schimbă Internet of Everything modul în care funcționează lumea și felul în care oamenii trăiesc, învață, lucrează sau își petrec timpul liber? Cum va arăta viitorul atunci când tot ce ne înconjoară va fi interconectat?

Vino la evenimentul Cisco Connect ce va avea loc pe 18 martie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center să descoperi cele mai noi soluţii IT&C şi să afli detalii, să interacţionezi cu experţi şi să participi la demonstraţii aplicate. Ca în fiecare an, specialiştii Bittnet alături de specialiștii Cisco şi cei ai companiilor partenere se reunesc pentru sesiuni de keynote, prezentări şi networking, la care te invităm să participi.

Fii conectat cu inovația și vino să afli care sunt noile tendințe din piață, vino să afli care sunt direcțiile spre care se îndreaptă și care sunt noile tehnologii pe care trebuie sa le adopți dacă vrei să menții pasul cu schimbările dinamice ale domeniului IT.

Te așteptăm cu un stand interactiv pentru a ne cunoaște mai bine. Premiile nu vor lipsi pentru participanții curioși, curajoși și perseverenți.

Înregistrările se fac direct de pe site-ul evenimentului.

Dacă dorești mai multe detalii despre prezența Bittnet la Cisco Connect sau despre înscriere, scrie-ne la askformore@bittnet.ro și îți vom veni în ajutor.

P.S. Nu-ți uita cărțile de vizită acasă.