Cursuri organizate in premiera in Romania de Bittnet Systems

Suntem fericiți să vă anunțăm că noi, Bittnet Systems, găzduim săptămâna aceasta două cursuri care se desfășoară în premieră pe piața de training din România. Este vorba de cursurile Implementing Cisco Identity Service Engine Secure Solutions (ISE) și Configuring Cisco Nexus 5000 Switches (DCNX5K).

Cotiso Cetinoiu este trainerul care ține cursul Implementing Cisco Identity Service Engine Secure Solutions (ISE). Acesta este un curs hands-on conceput pentru a-i pregăti pe  participanți pentru configurarea motoarelor serviciilor de identitate Cisco (Cisco® Identity Services Engine) ce rulează versiunea 1.0. Cursul este destinat în primul rând Field Inginerilor și în al doilea rând Inginerilor de Vânzări care trebuie să fie în măsură să proiecteze, să implementeze și să depaneze arhitectura Cisco TrustSec®  2.0 cu accent pe platforma ISE.

Cisco Learning Partner

Cursul de Data Center Configuring Cisco Nexus 5000 Switches (DCNX5K) este ținut de trainerul nostru Sorin Bogriceanu în limba română. Cursul este orientat către ingineri de sistem, ingineri consultanți, designeri de soluții tehnice și integratori Cisco care instalează și configurează switchuri Cisco seria Nexus 5000 și Cisco Fabric Extenders seria Nexus 2000. Cursul oferă componente cheie și proceduri necesare pentru instalarea, configurarea, monitorizarea și depanarea switchurilor Cisco Nexus 5000 și fabric extenderelor Cisco Nexus 2000, în mediul LAN, SAN sau Unified Fabric.

Organizarea acestor cursuri susține statutul nostru de lider pe piața de Cisco Training și poziționează odată în plus compania drept furnizor de încredere a acestor cursuri.

Urmăriți secțiunea Training Schedule pentru a fi la curent cu toate cursurile pe care le vom organiza în perioada următoare!