Bittnet Systems aduce conceptul AWSome Day la Bucuresti

AWSome Day banner

Bittnet Systems, liderul pietei de training IT din Romania, in parteneriat cu Amazon Web Services (AWS), lider global al pietei de servicii cloud, organizeaza la Bucuresti primul eveniment AWSome Day din Romania dedicat inginerilor si managerilor din industria IT&C interesati de tehnologiile de tip cloud.

Evenimentul va avea loc marti, 13 octombrie 2015, incepand cu ora 08:30, la Hotel Novotel din Capitala unde sunt asteptati peste 250 de participanti. AWSome Day Bucuresti face parte dintr-un maraton dedicat specialistilor in cloud, Cluj fiind al doilea oras din Romania in care utilizatorii vor putea interactiona cu trainerii AWS.

Evenimentul este organizat de AWS, furnizor american si lider in servicii cloud, in parteneriat cu Bittnet Systems, liderul pietei de training IT si prima companie IT din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Bittnet este partener autorizat de training AWS de la sfarsitul anului trecut.

“Exista tot mai mult interes pentru tehnologiile de tip cloud, atat de vitale pentru utilizatorii si companiile din intreaga lume. Alaturi de partenerii de la Amazon, vom vorbi despre aceste servicii, parte a functionarii majoritatii business-urilor de astazi”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

Florin Sandu, Regional Account Manager al AWS, si Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems, vor tine discursuri in cadrul evenimentului. Totodata, Sebastien Stormacq, trainer la Amazon, va vorbi despre serviciile si aplicatiile AWS de tip cloud, modul in care acestea se administreaza, precum si avantajele utilizarii lor. La finalul , participantii vor intelege mai clar notiunea de cloud, vor sti sa administreze platforma AWS si masurile de securitate pe care aceasta le furnizeaza. De altfel, participantii vor afla mai multe informatii despre AWS si vor discuta cu specialistii Bittnet despre oportunitatile de certificare AWS.

Participarea la AWSome Day este gratuita. Cei care vor sa participe se pot inscrie online pe site-ul evenimentului: http://www.bittnetsystems.ro/awsome-day.

Despre AWSome Day

AWSome Day este un eveniment global, organizat de furnizorul american de aplicatii de tip cloud, Amazon Web Services, in care participantii inteleg conceptele-cheie ale tehnologiei cloud. AWSome Day se desfasoara in diverse orase ale lumii, precum Praga, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Singapore etc. Astfel, Bucurestiul se aliniaza oraselor care gazduiesc acest eveniment, promovand tehnologiile cloud, pentru care exista tot mai mare cerere.

Despre Bittnet Systems

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, fondata in 2007 si controlata de fratii Mihai Logofatu (30 de ani) si Cristian Logofatu (34 ani). In aprilie 2015, a devenit prima companie IT din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarii companiei sunt fratii Logofatu (64,66%), antreprenorul Razvan Capatina (20,42%), fondul de investitii polonez Carpathia Capital (6,77%) si alti investitori privati (8,17%).

Bittnet Systems ofera clientilor sai cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare. In 2014, Bittnet a atins o cifra de afaceri de aproximativ 8,2 milioane de lei (circa 1,8 milioane de euro), in crestere cu 23% fata de 2013, si un profit brut de 270.000 lei, in avans cu 27% fata de anul anterior.