Bittnet a obținut statutul de Cisco Certified Gold Partner

În cei 9 ani de activitate Bittnet parcurge toate etapele de parteneriat în relația cu Cisco, fiind singura companie IT din România listată la Bursa de Valori București.

În întreaga istorie a companiei, linia de business de integrare IT a generat 60-70% din cifra de afaceri, Bittnet construind și livrând peste 1000 de proiecte de integrare dintre cele mai variate. Bittnet a oferit soluții de telefonie IP pentru organizații diverse (de reparații căi ferate, automotive, etc.), a asigurat conectivitatea Wi-Fi pentru o rețea de hypermarketuri la nivel național, a realizat designul și implementarea soluțiilor de securitate pentru un data center german, a construit de la 0 întreaga rețea de comunicații (inclusiv laptopuri și telefoane mobile) pentru o companie israeliană de online, atunci când aceasta și-a deschis afacerea în Romania și lista ar putea continua.

Bittnet Cisco Gold Partner

Așadar, Bittnet, integrator și lider al pieței de training IT din România, anunță că a obținut statutul de „Cisco Certified Gold Partner” din partea producătorului american de tehnologie Cisco. Astfel, Bittnet reușește să obțină cel mai înalt nivel de certificare în relația cu Cisco după ce a parcurs în cei nouă ani de activitate toate etapele de la debutul colaborării:  Partener Registered, Select, Premium, Silver și Gold.

Compania a primit titlul de “Cisco Certified Gold Partner” în urma unui proces de audit independent, care a analizat competențele tehnice ale echipei Bittnet, abilitățile de înțelegere a nevoilor clienților, satisfacția clienților, dar și practicile de business și capacitatea integratorului IT de a furniza soluții de tip Hybrid IT, Cloud și Managed Services, în proiectele care utilizează tehnologia de rețea Cisco.

Prin acest upgrade, Bittnet se alătură celor șase jucători de pe piața autohtonă care dețin această certificare, fiind singurul partener “Gold” listat la Bursa de Valori București (BVB) și singura companie majoritar românească care a obținut acest titlu în ultimii opt ani.

„Obținerea acestei certificări vine ca o validare a eforturilor depuse de întreaga echipă în ultimii nouă ani și ne acordă votul de încredere în relația cu clienții, atât în București, dar mai ales în țară, acolo unde avem parteneriate de lungă durată. Mă refer aici la zone precum Cluj, Oradea, Timișoara, Sibiu, Sebeș, Alba, Brașov sau Iași, unde Bittnet este singurul partener  cu prezență locală”, declară Mihai Logofătu, directorul general al Bittnet.

Compania americană Cisco acordă statutul de „Cisco Certified Gold Partner” ca recunoaștere a  capacității Bittnet de a identifica, propune, livra, instala și asigura mentenanță pentru soluții IT complexe, din domenii precum: infrastructură de rețea, datacenter, cloud sau securitate informatică. Pentru a obține această certificare, Bittnet a investit anual sume importante în atragerea și fidelizarea resursei umane: ingineri, traineri, specialiști de marketing și vânzări.

“Am primit certificarea <gold> pe baza competențelor a 20 de specialiști, care împreună dețin 144 de certificări individuale, de la expertiză în vânzări, management de proiect, la certificări tehnice. Investițiile sunt mari, de ordinul zecilor de mii de dolari pentru fiecare etapă. Este dificil să oferim o cifră exactă, dar estimăm că am investit peste 150.000 de dolari în parcurgerea tuturor etapelor de certificare Cisco”, explică Cristian Logofătu, directorul financiar al Bittnet.

În 2015, Bittnet a instruit peste 1.100 de cursanți în tehnologii IT, în București, în alte orașe ale țării, dar și în străinătate și a implementat 200 de proiecte de integrare IT, cu dimensiuni variate: de la servicii cloud de câteva mii de lei până la proiecte de infrastructură IT de peste 1,4 milioane de lei.

Pentru mai multe detalii sau solicitări vă stăm la dispoziție pe askformore@bittnetsystems.ro.