IT Training
3 motive sa
TE INSTRUIM
01. Liderul pietei de training IT in Romania
02. Cel mai mare portfoliu de trainig IT din Romania
03. Mai mult de 13.000 de studenti instruiti
VEZI MAI MULT
IT Services logo
3 motive sa
ALEGI SERVICIILE NOASTRE
01. Timp de raspuns rapid
02. Flexibilitate in obtinerea celui mai bun rezultat pentru tine
03. O echipa de experti la dispozitia ta
VEZI MAI MULT
IT Solutions
3 motive sa
ALEGI SOLUTIILE NOASTRE
01. Ingineri proactivi si foarte certificati
02. Garantie financiara pentru fiecare proiect
03. Un numar mare de furnizori acoperiti
VEZI MAI MULT
CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI

“Am cautat un partener local in Romania, care sa ne sustina cu cat mai multe solutii tehnici posibile. Ca o companie globala, cautam solutii locale, care sa ne ofere avantaje locale si mai putine cheltuieli generale in timp ce lucram in destinatii remote. Am gasit un loc care se poate ocupa de noi intr-o maniera personala si care poate sa lucreze in conformitate cu cererile noastre variate si urgente. Dupa cateva luni de munca, se pare care am gasit ce mai bun partener pentru nevoile noastre tehnice in Bucuresti. Am venit pentru aptitudinile si abilitatile profesionale si am stat pentru serviiciile personale placute.”

Eliran Sharon – Purchase Manager, 888 Holdings

„Va scriu pentru a recomanda serviciile Bittnet. De mai mult de un an facem afaceri cu Bittnet, iar experienta tehnica este remarcabila. Nu numai ca ne furnizeaza echipamentele hardware cerute pentru noul nostru birou, dar am si angajat un inginer onsite prin intermediul lor. Suntem foarte multumiti de timpii de livrare al echipamentelor hardware si contractul de suport pe care il avem in derulare. Ei fac o treaba excelenta, sunt intotdeauna punctuali si vor face mai mult pentru tine. Sunt fericit sa recomand serviciile Bittnet. Daca aveti intrebari, va rog sa ma contactati.”

Roland Lansbergen, Manager, Global Network Technology, Pole To Win International

„Am colaborat cu expertii Bittent in timp de administram un proiect de migrare in AWS. Ei au reusit sa reduca costurile de operare a mediilor cu 50% in timp ce adaugau valoare (performanta si securitate) resurselor noastre de cloud. In timpul acestui proiect, consultantii Bittnet s-au integrat in echipa de proiect fara probleme, aratand o comunicare excelenta si abilitati de lucru in echipa. Ei si-au impartit cunostintele cu noi si ne-au invatat cum sa operam activele noastre AWS si sa le crestem eficacitatea. Recomand Bittnet ca un partener de care poti sa depinzi care poate sa livreze servicii de calitate in limitele timpului si costurilor.”

Silviu Cercel, Project Manager, Rinf

PREMII & CERTIFICARI
Facebook icon
twitter icon
Linkedin icon
Youtube icon