Începe anul cu o nouă certificare profesională

Fii productiv! Este momentul să închei ce ai început! Obține certificarea CCNA inainte de 23 februarie 2020. 

Cisco pregătește lansarea noilor cursuri și examene de certificare, iar 24 februarie va fi prima zi în noul format. Structura noii certificări CCNA se va transforma complet pentru prima dată după mai mult de 25 de ani de la introducerea acesteia ca opțiune de dezvoltare a carierei profesionale IT.

Încă studiezi după structura actuală a curriculum-ului CCNA?

Partea bună este că încă mai ai timp să îți însușești noțiunile din structura existentă. Iată câteva motive care te pot motiva să obții certificarea înainte de 24 februarie.

1. Certificarea actuală CCNA își va păstra valoarea și după 24 februarie, iar aceasta va fi valabilă 3 ani din momentul dobândirii eiCunoștințele dobândite vor fi recunoscute chiar dacă noua structură va intra în vigoare.
2.  Dacă te certifici pe o anumită tehnologie CCNA, odată cu noua structură acea tehnologie va migra către noul format CCNA și vei obține un badge care va indica specializarea anterioară. În acest caz nu vei fi nevoit să susții examenul CCNA 200-301.
3.  Mai este destul timp! Dacă ai început pregătirea pentru examenul CCNA, însă nu finalizezi procesul, vei renunța la tot timpul pe care l-ai investit până în acest moment. Știm că poți să obții certificarea și căpoțitrece la nivelul următor al carierei tale.
4.   În prezent,Ciscooferă 10 nivele de certificare Associate: 9 certificări CCNA și o certificare CCDA. Toate acestea vor fi înlocuite de un singur examen CCNA, excepție făcând  certificarea CCNA Cyber Ops. Va exista o nouă curriculă, iar acest lucru înseamnă că vei relua de la început procesul de învățare dacă nu duci la capăt procesul de certificare.

Ce poți face în timpul care a mai rămas?

Citește, fă teste pentru a verifica nivelul cunoștințelor pe care le ai, insistă pe noțiunile pe care nu ești sigur și fii perseverent. Dacă ai nelămuriri, nu ezita să ne scrii. Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru toate întrebările tale. Odată ce te-ai certificat vei trece la nivelul următor al carierei tale și vei putea să aplici practic noțiunile dobândite.

Pentru informații, așteptăm mesajul tău pe askformore@bittnet.ro. 

New call-to-action