CTO Handbook on Cloud Security

Soluțiile cloud au mai multe niveluri de securitate pentru fi protejate, însă trebuie avut în vedere faptul că securitatea și conformitatea sunt responsabilități împărțite între furnizorul de cloud și clientul final. De regulă furnizorul operează, gestionează și controlează componentele de la sistemul de operare gazdă, până la securitatea fizică a facilităților în care funcționează serviciul. Clientul își asumă responsabilitatea și configurarea sistemului de operare conform celor mai bune practici de securitate, menținerea la zi cu toate patch-urile instalate și personal bine pregătit.

Inovații precum automatizarea proceselor de securitate vin în ajutorul protejării mediului cloud.  Dincolo de a se asigura că riscurile sunt cunoscute și diminuate, iar cerințele de conformitate sunt adresate, liderii companiilor trebuie să înțeleagă și să accepte responsabilitatea fiecăruia pentru protejarea afacerii.

CTO Handbook on Cloud Security este un eveniment creat special pentru General Manageri, Chief Technology Officeri, Chief Information Officeri și IT Manageri din companiile din România prin care Bittnet Training, împreună cu partenerul nostru de educație și tehnologie Amazon Web Services (AWS) ne propunem să asigurăm un cadru de discuții interactive despre securitatea în cloud, cu soluții practice, relevante pentru era digitală în care ne desfășurăm activitatea.

Te așteptăm alături de noi la eveniment, ce va avea loc într-un mediu casual și relaxant la crama artizanală românească Dagon Winery, unde experiența unei degustări de vinuri românești nu va avea cum să lipsească.

10 iunie 2022
12:00 – 18:00
Accesul la eveniment se face pe bază de invitație și este gratuit.