Asigurați succesul afacerii în cloud-ul AWS cu Bittnet Training

Certificările AWS sunt unele dintre cele mai căutate certificări din industria IT și nu este greu de înțeles de ce. Având în vedere că întreprinderile își mută din ce în ce mai multe operațiuni în cloud, a avea angajați care sunt certificați AWS vă poate oferi un avantaj competitiv.

Organizațiile au nevoie de persoane cu abilități în domeniul cloud pentru a contribui la transformarea afacerii lor. O transformare de succes în cloud, care să aducă beneficii de afaceri, necesită talentul calificat potrivit. Cursurile de formare și certificările AWS cloud oferite de Bittnet vă ajută să atrageți, să dezvoltați și să păstrați talentele cloud, astfel încât să vă puteți moderniza la scară largă.
VIZIONAȚI OFERTA DE CURSURI

De ce folosesc organizațiile AWS Cloud?

Flexibil

AWS vă permite să selectați sistemul de operare, limbajul de programare, platforma de aplicații web, baza de date și alte servicii de care aveți nevoie.

Rentabil

Plătiți doar pentru puterea de calcul, spațiul de stocare și alte resurse pe care le utilizați, fără contracte pe termen lung sau angajamente inițiale.

Securizat

AWS urmărește o abordare a securității end-to-end, astfel încât companiile nu trebuie să-și facă griji cu privire la confidențialitatea datelor și, în schimb, se pot concentra pe dezvoltarea afacerii.

Scalabil și de înaltă performanță

Cu ajutorul instrumentelor AWS, al funcției Auto Scaling și al Elastic Load Balancing, aplicația dvs. poate crește sau descrește în funcție de cerere. 

De ce este important trainingul AWS Cloud pentru organizații?

Pe măsură ce tehnologiile cloud continuă să transforme afacerile într-un ritm rapid, organizațiile au nevoie de expertiză cloud pentru a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, există o lipsă critică de talente cu abilitățile necesare în domeniul cloud. Managerii care se așteaptă să angajeze se confruntă cu un bazin de candidați nu foarte adânc. Pe măsură ce deficitul de competențe se intensifică, la fel se întâmplă și cu volumul de muncă, oferind talentelor calificate un motiv în plus pentru a pleca în căutarea unor oportunități care să le favorizeze dezvoltarea și creșterea. Liderii de afaceri pot întrerupe acest ciclu investind în învățare și dezvoltare pentru echipele lor.

AWS a efectuat un studiu prin Enterprise Strategy Group (ESG), o firmă de analiză independentă, pentru a-i ajuta să cuantifice valoarea formării pentru partenerii AWS. Conform sondajului efectuat de ESG în rândul a peste 750 de factori de decizie ai partenerilor AWS la nivel global, aceștia obțin următoarele beneficii operaționale și de dezvoltare a afacerii de pe urma programelor de formare și certificare AWS:

Competitivitate crescută

Mai mult de 90% dintre organizațiile partenere AWS spun că participarea personalului lor la cursurile de formare și certificare AWS plasează compania într-o poziție competitivă mai bună pentru a avea succes în următorii trei până la cinci ani.

Inovare sporită

Peste 75% din respondenți au declarat că personalul instruit și certificat AWS a îmbunătățit capacitatea de inovare a organizației lor prin faptul că este la curent cu noile tehnologii.

Eficiență 
operațională

Mai mult de 75% din respondenți au declarat că formarea AWS și certificarea AWS ajută personalul să obțină multe beneficii de afaceri, inclusiv eficiență operațională pentru clienții lor.

Beneficii dezvoltare
business

Mai mult de jumătate dintre parteneri spun că participarea personalului la AWS Training îi ajută să genereze mai multe venituri din clienți (59%), să crească rata de încheiere a contractelor (59%), să îmbunătățească gradul de retenție a clienților (56%) și să accelereze ciclurile de vânzare (51%).

VIZIONAȚI OFERTA DE CURSURI

Care sunt beneficiile formării și certificării în AWS Cloud pentru angajați?

Care sunt beneficiile specifice ale formării și certificării AWS pentru cursanți? Cum folosesc cursanții programele de formare AWS pentru a-și îmbunătăți cunoștințele privind competențele în cloud-ul și serviciile AWS Cloud și pentru a-și valida abilitățile și avansa în carieră? Pentru a răspunde la aceste întrebări, Amazon a efectuat un studiu prin Enterprise Strategy Group (ESG), care să-i ajute să cuantifice valoarea formării și certificării AWS pentru cursanți.

ESG a intervievat peste 1.000 de cursanți din întreaga lume care au urmat cursuri de formare AWS, au obținut certificări AWS sau ambele, și a identificat următoarele beneficii ale formării și certificării AWS:

Productivitate îmbunătățită

84% dintre cursanți au declarat că AWS Training le-a îmbunătățit eficiența la locul de muncă, iar 83% au raportat o mai mare eficacitate. În mod similar, 80% au declarat că certificările AWS le-au sporit eficiența, iar 82% au raportat o eficacitate îmbunătățită.

Competențe operaționale sporite

85% dintre cursanți au constatat o îmbunătățire a competențelor lor operaționale care le-a depășit cu mult așteptările ca urmare a formării și certificării AWS. 90% dintre cursanți au raportat un randament pozitiv al investiției (ROI) în urma cursurilor de formare AWS, iar 91% au raportat același lucru în urma certificărilor AWS.

Stimulează inovația în cloud

89% dintre cursanți au declarat că formarea și/sau certificările AWS i-au ajutat să stimuleze inovarea cu ajutorul serviciilor cloud. În plus, 88% au observat o îmbunătățire a capacității lor de a colabora mai bine cu echipele tehnice. 89% dintre cursanți au declarat că AWS i-a ajutat să obțină o mai bună înțelegere a AWS, 55% dintre ei observând o îmbunătățire spectaculoasă.

Potențial mai mare de câștig și siguranță

69% dintre cursanți au raportat venituri mai mari ca urmare a formării AWS, iar 74% au raportat același lucru ca urmare a obținerii certificărilor AWS. În plus, 82% dintre cursanți au raportat o mai mare siguranță a locului de muncă ca urmare a formării AWS, iar 83% au raportat același lucru pentru cei care au obținut certificări AWS.

VIZIONAȚI OFERTA DE CURSURI

Program de training și certificare pentru partenerii Amazon Web Services

Amazon Web Services dorește să își susțină partenerii APN printr-un program de reducere a costurilor pentru aceia care au nevoie să își perfecționeze și califice personalul în tehnologie cloud, să accelereze diverse etape de dezvoltare ale business-ului, să crească capacitatea de livrare a soluțiilor AWS și numărul de oportunități AWS calificate.
 
Partenerii Amazon Web Services (APN) pot fi eligibili să participe la cursuri oficiale reduse prin programul de finanțare, APN Acceleration, oferit de Amazon Web Services și livrat de Bittnet Training.  

Accesați detalii complete apn acceleration
Training AWS la prețuri reduse

Reducere de până la 80% la toate cursurile de formare AWS Cloud incluse în program

Voucher certificare inclus

Voucher de certificare AWS la finalizarea cursului (Associate, Professional, Specialty)

Laboratoare

Acces de până la 30 de zile după finalizarea cursului la exercițiile practice de laborator

Oferta Bittnet Training de cursuri AWS

Începeți călătoria în cloud-ul AWS aici cu aceste cursuri de nivel fundamental.

Explorați cursurile în funcție de rol sau soluție.

AWS Cloud Practitioner Essentials

În cadrul cursului AWS Cloud Practitioner Essentials veți dobândi o înțelegere generală a AWS Cloud, independent de rolurile tehnice specifice. Veți învăța concepte esențiale de cloud și servicii AWS, securitate și arhitectură. 

Preț: 480 EUR

Durată: 1 zi 

Solicitați informații

AWS Technical Essentials

Cursul AWS Technical Essentials oferit de Bittnet Training este ideal pentru orice persoană cu un rol tehnic care dorește să învețe elementele de bază ale identificării serviciilor AWS pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la soluțiile IT.

Preț: 480 EUR

Durată: 1 zi 

Solicitați informații

AWS Cloud Essentials for Business Leaders

Acest curs se adresează liderilor de afaceri care doresc o înțelegere a conceptelor fundamentale de cloud computing. Aflați cum o strategie de cloud computing vă poate ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri.

Preț: 240 EUR

Durată: 0.5 zile 

Solicitați informații

AWS Cloud Essentials for Business Leaders - Financial Services

Aveți nevoie să înțelegeți cum să conduceți cu succes transformarea digitală în industriile de servicii financiare? Aflați cum strategia cloud vă ajuta echipa de conducere să atingă obiectivele de afaceri.

Preț: 240 EUR

Durată: 0.5 zile 

Solicitați informații

Architect 

Architecting on AWS

Cursul acoperă abilitățile și tehnologiile esențiale necesare pentru a implementa o soluție bine arhitecturată pe AWS. Cu ajutorul acestui curs, cursanții vor dobândi o înțelegere a portofoliului de servicii AWS de bază și vor fi capabili să proiecteze, să planifice și să extindă implementările AWS Cloud.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Architect 

AWS Well-Architected Best Practices

Cursul AWS Well-Architected Best Practices oferit de Bittnet este conceput pentru a-i învăța pe profesioniștii IT și pe arhitecți care sunt cele mai bune practici de care au nevoie pentru a asigura o infrastructură cloud optimizată pe platforma Amazon Web Services.

Nivel: Intermediar

Durată: 1 zi

Preț: 480 EUR

Solicitați informații

Architect 

Architecting on AWS 
- Accelerator

Cursul consolidează Architecting on AWS și Advanced Architecting on AWS pentru a oferi un curs amplu și complet de proiectare în cloud. Veți învăța cum să configurați structurile cloud, începând de la planuri mici și încercând să ajungeți la planuri de nivel de organizație.

Nivel: Avansat

Durată: 5 zile

Preț: 1800 EUR

Solicitați informații

Architect 

Advanced Architecting on AWS

Cursul va dota persoanele cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta, construi, implementa și gestiona în mod eficient aplicații pe platforma AWS. Acest curs acoperă toate serviciile AWS esențiale și se concentrează pe utilizările acestora pentru arhitectură avansată.

Nivel: Avansat

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Developer 

Developing on AWS

Cursul este conceput pentru a ajuta dezvoltatorii să înțeleagă conceptele și tehnicile de bază pentru a construi, implementa și gestiona aplicații pe platforma cloud AWS. Prin intermediul cursului, studenții vor învăța cum să dezvolte și să implementeze aplicații eficiente în cloud folosind AWS.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Developer

Developing Serverless Solutions on AWS

Cursul ​Developing Serverless Solutions on AWS furnizat de Bittnet oferă dezvoltatorilor expunere și practică cu cele mai bune practici pentru construirea de aplicații serverless folosind AWS Lambda și alte servicii din platforma AWS serverless.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Developer

Running Containers on Amazon Elastic Kubernetes Service 

În acest curs, veți învăța gestionarea și orchestrarea containerelor pentru Kubernetes folosind Amazon EKS. Amazon EKS vă facilitează rularea Kubernetes pe AWS fără a fi nevoie să instalați, să operați și să întrețineți propriul plan de control Kubernetes.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Developer

Advanced Developing on AWS

Acest curs avansat de trei zile acoperă subiecte de dezvoltare avansată, cum ar fi arhitectura pentru un mediu cloud-nativ; deconstrucția aplicațiilor moștenite pe site și reambalarea lor în arhitecturi cloud-native bazate pe cloud; aplicarea principiilor metodologiei Twelve-Factor Application.

Nivel: Avansat

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Operations

Cloud Operations on AWS

Cloud Operations on AWS este conceput pentru profesioniștii IT care au cunoștințe de infrastructură cloud și sunt interesați să gestioneze servicii și aplicații pe platforma AWS. Cursul oferă o prezentare generală a principiilor și tehnicilor de implementare și de funcționare a aplicațiilor pe platforma AWS.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

DevOps Engineer

DevOps Engineering on AWS

Învățați să folosiți o combinație de filosofii, practici și instrumente DevOps pentru a îmbunătăți capacitatea organizației de a dezvolta, livra și întreține aplicații și servicii la viteză mare pe AWS. Cursul vă va pregăti să înțelegeți subiecte precum Continuous Integration, Continuous Delivery, microservicii și multe altele.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Security

AWS Security Essentials

Veți învăța conceptele fundamentale de securitate în cloud AWS, inclusiv controlul accesului la AWS, metodele de criptare a datelor și modul în care poate fi securizat accesul la rețeaua de infrastructură AWS. Vom aborda responsabilitatea dvs. în materie de securitate în AWS Cloud.

Nivel: Începător

Durată: 1 zi

Preț: 480 EUR

Solicitați informații

Security

AWS Security Best Practices

AWS Security Best Practices este conceput pentru a oferi îndrumări și cele mai bune practici pentru a securiza aplicațiile bazate pe cloud. Cursul este conceput pentru a oferi dezvoltatorilor, administratorilor de sistem și inginerilor de rețea o înțelegere cuprinzătoare a aspectelor de securitate AWS.

Nivel: Intermediar

Durată: 1 zi

Preț: 480 EUR

Solicitați informații

Security

AWS Security Governance at Scale

AWS Security Governance at Scale este conceput pentru a ajuta profesioniștii IT să devină mai pricepuți în operațiunile de securitate AWS. Acest curs acoperă subiectele esențiale și cele mai bune practici pentru operarea și menținerea unor medii AWS sigure.

Nivel: Intermediar

Durată: 1 zi

Preț: 480 EUR

Solicitați informații

Security

Security Engineering on AWS

AWS Security Engineering va oferi o prezentare a utilizării serviciilor de securitate AWS pentru a rămâne în siguranță în AWS Cloud. Veți învăța despre practicile de securitate AWS, caracteristicile de securitate ale serviciilor cheie AWS, inclusiv serviciile de calcul, stocare, rețea și baze de date.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Migrate and Transfer

Migrating to AWS

Cursul Migrating to AWS este conceput pentru a-i ajuta pe profesioniștii IT să învețe cum să dezvolte strategii pentru migrarea în cloud, cum să introducă sarcinile de lucru existente în cloud, cum să optimizeze sarcinile de lucru existente pentru cloud și cum să gestioneze și să securizeze diverse soluții cloud.

Nivel: Intermediar

Durată: 3 zile

Preț: 1440 EUR

Solicitați informații

Alegeți calea de învățare potrivită și optimizați bugetul
prin achiziția pachetelor AWS Zero to Job-Ready

La Bittnet, înțelegem că timpul este esențial atunci când vine vorba de dezvoltarea afacerii și carierei. De aceea, vă oferim pachetele noastre AWS Zero to Job-Ready, special concepute pentru a vă grăbi călătoria spre a deveni un profesionist certificat AWS în domeniul dorit.

Pachetele AWS Zero to Job-Ready vă oferă un set de cursuri atent selecționate, adaptate special pe rolul sau domeniul de soluții dorit. Veți învăța de la formatori acreditați care au experiență reală în domeniu și veți dobândi abilități practice pe care le puteți aplica imediat în activitatea dumneavoastră.

La finalul formării, veți avea cunoștințele și încrederea necesare pentru a vă prezenta cu ușurință la examenul de certificare AWS. În urma parcurgerii traseelor 0 to job-ready veți fi sigur că veți avea abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în business-ul și cariera pe care ați ales-o.

Architect Track

AWS Cloud Practitioner Essentials sau AWS Technical Essentials 

Preț curs individual - 480 EUR

 ​Architecting on AWS

Preț curs individual - 1440 EUR

Preț Pachet: 1700 EUR

Economisiți: 220 EUR

Solicitați informații

Developer Track

AWS Cloud Practitioner Essentials sau AWS Technical Essentials 

Preț curs individual - 480 EUR

 ​​Developing on AWS

Preț curs individual - 1440 EUR

Preț Pachet: 1700 EUR

Economisiți: 220 EUR

Solicitați informații

SysOps Track

AWS Technical Essentials 

Preț curs individual - 480 EUR


 Cloud Operations on  AWS

Preț curs individual - 1440 EUR

Preț Pachet: 1700 EUR

Economisiți: 220 EUR

Solicitați informații

DevOps Track

AWS Technical Essentials

Preț curs individual - 480 EUR


 ​DevOps Engineering on AWS

Preț curs individual - 1440 EUR

Preț Pachet: 1700 EUR

Economisiți: 220 EUR

Solicitați informații

Security Track

AWS Security Essentials

Preț curs individual - 480 EUR


  Security Engineering on AWS 

Preț curs individual - 1440 EUR

Preț Pachet: 1700 EUR

Economisiți: 220 EUR

Solicitați informații

Nu sunteți sigur ce cursuri sau pachete de cursuri să alegeți?
Planificați o discuție cu noi!

Dacă nu sunteți sigur ce cursuri sau pachet de cursuri vi s-ar potrivi sau doriți un program de training IT personalizat,
vă rugăm să contactați un consultant Bittnet printr-un click pe butonul de mai jos și împreună vom găsi soluția potrivită.

Planificați o discuție cu un consultant

AWS Cloud Practitioner Essentials
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

AWS Technical Essentials
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

AWS Cloud Essentials for Business Leaders
• Durată: 0.5 zile
​• Preț: 240 EUR

AWS Cloud Essentials for Business Leaders - Financial Services
• Durată: 0.5 zile
​• Preț: 240 EUR

Architecting on AWS
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

AWS Well-Architected Best Practices
• Nivel: Intermediar
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

Architecting on AWS - Accelerator
• Nivel: Avansat
• Durată: 5 zile
​• Preț: 1800 EUR

Advanced Architecting on AWS
• Nivel: Avansat
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Developing on AWS
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Developing Serverless Solutions on AWS
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Running Containers on Amazon Elastic Kubernetes Service
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Advanced Developing on AWS
• Nivel: Avansat
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Cloud Operations on AWS
• Nivel: Avansat
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

DevOps Engineering on AWS
• Nivel: Avansat
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

AWS Security Essentials
• Nivel: Începător
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

AWS Security Best Practices
• Nivel: Intermediar
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

AWS Security Governance at Scale
• Nivel: Intermediar
• Durată: 1 zi
​• Preț: 480 EUR

Security Engineering on AWS
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Migrating to AWS
• Nivel: Intermediar
• Durată: 3 zile
​• Preț: 1440 EUR

Architect Track
• AWS Cloud Practitioner Essentials sau AWS Technical Essentials
​• Architecting on AWS
• Preț Pachet: 1700 EUR

Developer Track
• AWS Cloud Practitioner Essentials sau AWS Technical Essentials
​• Developing on AWS
• Preț Pachet: 1700 EUR

SysOps Track
• AWS Technical Essentials
​• Cloud Operations on AWS
• Preț Pachet: 1700 EUR

DevOps Track
• AWS Technical Essentials
​• ​DevOps Engineering on AWS
• Preț Pachet: 1700 EUR

Security Track
• AWS Security Essentials
​• Security Engineering on AWS
• Preț Pachet: 1700 EUR

Discutați cu un consultant Bittnet Training
Lăsați-ne datele dumneavoastră și detalii despre nevoia specifică de training, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta.